Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от poketl Разгледай мнениеОт края на 2012-та до средата на 2014 с тая акцийка изкарах пари за два 80 квадратни апартамента в Лозенец. Време е това пак да се повтори. Както казваше един колега време е мишлетата да се панират истински и всичко ще си дойде на местенцето. За разлика от банката тук подпиране няма, няма и да има - така че хубавите времена за жътва скоро ще настанат
Коментар
-
От края на 2012-та до средата на 2014 с тая акцийка изкарах пари за два 80 квадратни апартамента в Лозенец. Време е това пак да се повтори. Както казваше един колега време е мишлетата да се панират истински и всичко ще си дойде на местенцето. За разлика от банката тук подпиране няма, няма и да има - така че хубавите времена за жътва скоро ще настанат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеИли пък излезе?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение11:39:31 1.230 1 111
Императора ли влезе?мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе е критика а предположение.....
Ще набутат кеша в летището, ще си парцелират дейностите, ще насочат паричните потоци в правилните сметки а ще напълнят чантите на дребните с надежди .....
пп Аз съм с куфарите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеДай малко креативни критика, стига с тези корита
Ще набутат кеша в летището, ще си парцелират дейностите, ще насочат паричните потоци в правилните сметки а ще напълнят чантите на дребните с надежди .....
пп Аз съм с куфарите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИстината боли.Това продънено корито наречено Флагман заблуди много хорица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИстината боли.Това продънено корито наречено Флагман заблуди много хорица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеСтаваш банален вОжде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе пишете нищо за Флагмана.Да не потъна това старо корито?
Коментар
Коментар