Първоначално изпратено от poketl
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Нищо не се е променило, а и по-важното подобрило, та да се разчита на стабилен ръст. Нито политически, нито геополитически, още по-малкото пък вътрешно икономически има повод за оптимизъм. Всичко си е чиста проба спекула - и лично за мен са си адски прави тия, които си връзват петарката или максимум десетарката като процент печалба и прибират кеша. Свят огромен, опции за инвестиране в акции милиониИстински ликвидни пазари има където и колкото щеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеИ къде ще ги наместиш? В диведентни компании ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБлагодаря, който ме освободи от Химимпортовиците: желая му успех.
Всъщност не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБлагодаря, който ме освободи от Химимпортовиците: желая му успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеСпоред мен преди да се радваме трябва да вдигнем оборотите, защото сега това е несериозно, дори някой дребен да тръгне да купува ще вдигне цената без проблем !
Не забравяйте какво стана с жабешките 400 000 акции от привилегировани станаха ообикновенни .
Цената се срина с 20%.
Не ми се мисли какво ще се случи тук когато близо 90 000 000 парчета станат обикновенни.
Пожелавам успех на всички акционери. Мнението ми не е препоръка. Искренно ви пожелавам силен ръст.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеУтре да не стане ново залягане. Такъв стилът по много позиции напоследък - подскок с неколкостотин бройки нагоре и после юруш надолу по пързалката. Някой пари извади. но засега подкрепа не се види. Ако е свършила войната между скапалия се черешопазар и гарантите на златната възраст може да тръгне нагоре. но ми се струва, че само временно примирието.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Утре да не стане ново залягане. Такъв стилът по много позиции напоследък - подскок с неколкостотин бройки нагоре и после юруш надолу по пързалката. Някой пари извади. но засега подкрепа не се види. Ако е свършила войната между скапалия се черешопазар и гарантите на златната възраст може да тръгне нагоре. но ми се струва, че само временно примирието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДай Боже всекиму, по толкова.....
ппТи откъде ми знаеш профита бре...?
Сакън , да не вдигаме много врява , че току виж класния се върнал и прибрал постата !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ми харесва играта с която се мъчат да ни свикнат ...
Първо вървят разпродажби до процент минус на софикс и после почват да наваксват в последните минути ...
къде с малки бройки ,къде с големи а ЕЖК каза че ще минават доста пакети в някой от пени позициите щото ПФ имам проблеми със свързаността.............
Не е препоръка....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Само 4,5 Кила- слабичко ... Едно време какви ФАДРОМИ имаше
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМонти, всеки ден ще е ден)))
Първо вървят разпродажби до процент минус на софикс и после почват да наваксват в последните минути ...
къде с малки бройки ,къде с големи а ЕЖК каза че ще минават доста пакети в някой от пени позициите щото ПФ имам проблеми със свързаността.............
Не е препоръка....
Коментар
Коментар