If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Флагманът си е флагман чичо, не може индексът да расте само с нисколиквидните от басемаркета)))
Така си мисля и аз...
Както съм казвал десетина пъти - има реална БФБ, едва когато се появи групата на тезгяха.....Яко на шамаросаха със Зрънчо, но и това е част от играта....
Ако и продадат един "завод" за олио, ще бием шапки в тавана....
пп А Монти пак ще разгадава теорията на конспирацията.....
Не искам да им развалям надеждите но не нами в игрите на тим , само като видях първо продажбата на 50 акции Холдинг Варна и после веднага купуването на 25 в горно положение става ясно че някой прави галимации...
В момента има пф бъдеще и тим но не и алианц.... въпреки купуването в Хиката ....
Не е препоръка...
И утре е ден...
Монти, всеки ден ще е ден)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Кефете се - аз последните си останали бройки продавам ги. Има поне 318 по-добри възможности в които да си туря тез парички.
Не искам да им развалям надеждите но не нами в игрите на тим , само като видях първо продажбата на 50 акции Холдинг Варна и после веднага купуването на 25 в горно положение става ясно че някой прави галимации...
В момента има пф бъдеще и тим но не и алианц.... въпреки купуването в Хиката ....
Не е препоръка...
И утре е ден...
Нещо започва да се случва, а даже и "индианеца" мълчи.
Може още да спи. Нали има часова разлика. Но иначе, днес е показателно какво може да се случи с подценени акции, когато пружината е натегната. Малки бройки и двуцифрен ръст.
Ами ако е видял в отчета че печалбата е двойно по-голяма от фармата, а капитализацията по-малка, може да е минал в бичия отбор, и дори и да купува още)))))
Коментар