Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение...Добре звучи нали?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТашунко, къде се загуби, защо мълчиш, да не вземеш сега да изпаднеш в депресия!!??
Не го преживявай толкова, колкото по-евтин става флагмана, толкова и по-интересен ще е
Според мен едно много-вероятното дъно е в диапазона 1,02-1,06, но разбира се няма 100% гаранция, и поради това, какви са бръмбарите в главите на акционерите. Флагманът е евтин и на тези нива спрямо други хартии, и е вероятно добрите играчори да позареждат на тези и на всеки по-ниски цени ... до победата))))).На дивите плажове няма ток ама затова пък има слънчева енергия
.Хима хич не ме притеснява и сега смятам че е много атрактивен на тази цена макар че нямам нищо напротив да падне и още.Забелязах че най-върлите оптимисти се пречупиха и им виснаха гагите та съм на мнение че е време за покупки.Като за начало ще приготвя едни 40 к.Смятам че са достатъчно за сега.Бърза работа нямам цяло лято е пред мен.Борса и море с бира и мезе.Добре звучи нали
?
Коментар
-
Ташунко, къде се загуби, защо мълчиш, да не вземеш сега да изпаднеш в депресия!!??
Не го преживявай толкова, колкото по-евтин става флагмана, толкова и по-интересен ще е
Според мен едно много-вероятното дъно е в диапазона 1,02-1,06, но разбира се няма 100% гаранция, и поради това, какви са бръмбарите в главите на акционерите. Флагманът е евтин и на тези нива спрямо други хартии, и е вероятно добрите играчори да позареждат на тези и на всеки по-ниски цени ... до победата)))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТук изстрадалите акционери ще подскачат до небето само при идеята за разпределяне на дивидент, така че размерът не мисля, че е толкова важен. Е хубаво би било да не е като при смешковците от Еврохолд, където дивидентът се измерва в десети от стотинката.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tosssshko Разгледай мнениеКолеги четейки тук мненията се двоумя кое е би повлияло по-позитивно на нагласите на акционерите на обикновените книжа:
- наличието изобщо на дивидентно плащане ( предвид промяната на нагласата на можоритара спрямо миноритарните акционери и желанието му да споделя печалби)?
-или размера на евентуално дивидентно плащане, в смисъл по-голям дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tosssshko Разгледай мнениеКолеги четейки тук мненията се двоумя кое е би повлияло по-позитивно на нагласите на акционерите на обикновените книжа:
- наличието изобщо на дивидентно плащане ( предвид промяната на нагласата на можоритара спрямо миноритарните акционери и желанието му да споделя печалби)?
Коментар
-
Колеги четейки тук мненията се двоумя кое е би повлияло по-позитивно на нагласите на акционерите на обикновените книжа:
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение[/B]Тази тема е за Химимпорт АД, не за Петрол АД и ОЦК Кърджали.
Щоо ? Монти да не би да е имал акции в тези дружества ? Не вярвам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеДавидов преди време каза, че си е продал акциите от Хим/с голяма печалба/ и си купил апартамент. Сега сигурно е намислил да си купи вила. Само не мога да разбера защо се връзвате на всяка глупост. Най малкото има Търговкси регистър. Прочетете, проверете и не вярвайте на тия дето чакат по 500 или по 900 броки на левче и после като ги развържат на 1.08 ще се хвалят, че са изкарали за пици картофи и т.н. А между другото един дето нямал на БФБ ама се изказва много компетентно за всичко, днес сравни Бул инс с Армеец, нищо че днес излезе класацията на застрахователните дружества и там пише друго, ама карай. Пак пици с картофи.
Коментар
Коментар