Първоначално изпратено от dolce
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКак сте гейзери, броите ли бройките, че много бързо се навъртат едни 5 милиона или там колкото са въпросните на тезгяха или не са кой знаена американци ли са какви са
Да каже някой броки какво навърта оборотомера
Много бързо ще минат, няма да се усетите, кога си продадохте вашите, кога дойде кеша по сметките ви, и кога се вмириса от стоене и чакане и нивата, на които ще сте пак в играта ще са съвсем други
Много смело да се продава при намаляващ брой акции в обръщение и обявен дивидент, не знам как я мислите, но няма да се получи
Коментар
-
Как сте гейзери, броите ли бройките, че много бързо се навъртат едни 5 милиона или там колкото са въпросните на тезгяха или не са кой знаена американци ли са какви са
Да каже някой броки какво навърта оборотомера
Много бързо ще минат, няма да се усетите, кога си продадохте вашите, кога дойде кеша по сметките ви, и кога се вмириса от стоене и чакане и нивата, на които ще сте пак в играта ще са съвсем други
Много смело да се продава при намаляващ брой акции в обръщение и обявен дивидент, не знам как я мислите, но няма да се получи
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи се шегуваш.Няма как да ми потекат лигите точно пък за тоя шит.Така или иначе тая измамна артия ще иде около левчето и ще взема отново за спекула за да я подам на такъв като теб мераклия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеЩе ти се,ама като чета тука си представям как лигите ти потекоха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениедокато не свърши пакетчето на оня индивид, де мрази дивидентни шитове
Ще се ориентиргва към недивидентните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа не искаш да кажеш 0,4-0,5 лв че ще стане ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеА ми и ние така,като стане 4-5лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеколко още бе, гаси?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениекифте
Коментар
Коментар