IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
    ааааа имам си,ама и твоите ша взема няма проблеми
    Няма проблем.С удоволствие ще ти ги подам.

Коментар

• Последната година и малко главно мажоритаря прибираше акцийките на по-големите излизащи господа, така че фрий-флоата трябва да намалява.

Нямам препоръки, но нямам и против само аз и мажо да държиме акцията и той да и определя цената

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
        Как сте гейзери, броите ли бройките, че много бързо се навъртат едни 5 милиона или там колкото са въпросните на тезгяха или не са кой знае на американци ли са какви са Да каже някой броки какво навърта оборотомера Много бързо ще минат, няма да се усетите, кога си продадохте вашите, кога дойде кеша по сметките ви, и кога се вмириса от стоене и чакане и нивата, на които ще сте пак в играта ще са съвсем други Много смело да се продава при намаляващ брой акции в обръщение и обявен дивидент, не знам как я мислите, но няма да се получи
        Гейзер, а ти сигурен ли си, че фрифлоута от малък не става голям ?

Коментар

• Как сте гейзери, броите ли бройките, че много бързо се навъртат едни 5 милиона или там колкото са въпросните на тезгяха или не са кой знае на американци ли са какви са Да каже някой броки какво навърта оборотомера Много бързо ще минат, няма да се усетите, кога си продадохте вашите, кога дойде кеша по сметките ви, и кога се вмириса от стоене и чакане и нивата, на които ще сте пак в играта ще са съвсем други Много смело да се продава при намаляващ брой акции в обръщение и обявен дивидент, не знам как я мислите, но няма да се получи
          Bulls on BSE

Коментар

• Някой обира билетите,ще си прави гердан от кифтета

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Ти се шегуваш.Няма как да ми потекат лигите точно пък за тоя шит.Така или иначе тая измамна артия ще иде около левчето и ще взема отново за спекула за да я подам на такъв като теб мераклия .
              ааааа имам си,ама и твоите ша взема няма проблеми

Коментар

• голямо кифте

Коментар

Ще ти се,ама като чета тука си представям как лигите ти потекоха
                  Ти се шегуваш.Няма как да ми потекат лигите точно пък за тоя шит.Така или иначе тая измамна артия ще иде около левчето и ще взема отново за спекула за да я подам на такъв като теб мераклия .

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                    докато не свърши пакетчето на оня индивид, де мрази дивидентни шитове
                    Булсъна продава, налЕ...знаех си аз....

Ще се ориентиргва към недивидентните...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      Да не искаш да кажеш 0,4-0,5 лв че ще стане ??
                      Ще ти се,ама като чета тука си представям как лигите ти потекоха

Коментар

А ми и ние така,като стане 4-5лв
                        Да не искаш да кажеш 0,4-0,5 лв че ще стане ??

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          колко още бе, гаси?!?!
                          докато не свърши пакетчето на оня индивид, де мрази дивидентни шитове

Коментар

• колко още бе, гаси?!?!

Коментар

кифте
                              Още някое и друго кифте и някои хора ще минат на наденица....

Коментар

• кифте

Коментар

Working...
                                X