Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Какво ви притеснява отчета?Според мен е писан точно така-листчета с крайните числа,но счетоводителят е стимулиран не със бой а, с бентли /поне/. Явно искат да дадат малък дивидент и ги разбирам.Човешката алчност е безгранична и бихме искали всяка година все по-голям и по-голям дивидент. А така-стимул на цената,че има пак дивидент,силен следващ отчет.....и така със малки стъпки-РАКЕТААААААА.Успехи на всички!Last edited by 0; 31.01.2017, 10:14.
Коментар
-
Не съм доволен от това, което ни показва в отчета този мастодонт(не че съм го и чел сериозно). Понякога си мисля, че отчетите тук ги пише във някаква тъмна стаичка един подпухнал от бой и насинен счетоводител, който на кратка бележчица получава указания каква тенденция трябва да следва и какви числа трябва да получи! Няма ли кой да му каже на тоя чичо, че тенденцията се обърна и вече БВП расте и трябва да бута цифрите и печалбата нагоре, а не пак надолу!!!
Шегата на страна - толкова много активи, а печалбата пада и пада и пада. Като не се справят, защо не поканят професионален мениджмънт който да ги поведе към ръст на печалбата -- могат да си го позволят!
п.п. и г-н Керезов ако имате време моля за отговор - до кога най-голямата по активи публична компания ще поддържа толкова НЕПУБЛИЧЕН и мизерен сайт? Последната презентация там за холдинга е от 2013г. Нищо ли не успяхте да промените/подобрите в компанията от тогава? Едни отчети с едни локуми вътре дето разказват как е почнала кризата и други исторически случки и това е целия сайт?!?! Че по-добре сложете линк към X3 news, няма смисъл да хабите място на някой сървър!!! Вземете пример от собствениците на Холдинг Варна какъв корпоративен сайт имат, е повечето инфо е от 2014 ама е шаренко. Аз не ги познавам, ама вие сте от Варна сигурно ги знаете кои са...
За ЕТФ-а няма да питам ....Last edited by tony1975; 31.01.2017, 10:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Имат да плащат по тях още мисля.Но някой да сподели за задълженията
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Имат да плащат по тях още мисля.Но някой да сподели за задълженията
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Вече няма привилегировани, така че не се знае..
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ако отново се разпредели дивидент ,то той почти със сигурност ще е по -малък от предходния!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой да е прегледал вече отчета?
Ако може да сподели с няколко думи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой да е прегледал вече отчета?
Ако може да сподели с няколко думи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
...
Второ акции на Хим имат само 3 ПФ - ДСК,ИНГ и Бъдеще , но при последните 2 са малко .
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Това за съвета трябва ли да ни притеснява?
Да не са "намерили нещо, някаква свързаност" най-накрая и да се чудят какво да правят и какво да обявяват?
Линка го постнах като отговор на колеги.
Единия твърдеше ,че ръста го очаква на 6.2., а другия се заяждаше защо на 6.2. ,а не на 2.2 .
Лично аз не очаквам някакви проблеми за Химимпорт от тези тестове.
Първо закона ,който налагаше по строги изисквания бе отхвърлен от депутатите.
Второ акции на Хим имат само 3 ПФ - ДСК,ИНГ и Бъдеще , но при последните 2 са малко .
Ако има някакви новини по-скоро ги очаквам на застрахователния пазар ,където при някои може да се наложи да си вдигат капиталите.
Като гледам как се движи Евроинс - едва ли ще има сътресения на БФБ.
- 1 like
Коментар
Коментар