Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
При някой нива бих си купил акции ,но смятам че даже и да има дивидент ще бъде мноого малък и няма да бъде голям стимул за качване на акцията в по късен етап на решения от ОСА.....
Плюс това имат да дават и 50% дивидент на привилигированите ....та се малко обърка положението...
За мен стои следните три въпроса....или ССВ е надценена и хим е правилно оценен или хим е подценен и ССВ е правилно оценена или и двете са надценени...,въпроса за и двете подценени не стои на този етап...
Не е препоръка...
Днес ще видим кораба имали гориво или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСега влязох в платформата и гледам и вчера съм взел още някоя хартия тука
Плюс това имат да дават и 50% дивидент на привилигированите ....та се малко обърка положението...
За мен стои следните три въпроса....или ССВ е надценена и хим е правилно оценен или хим е подценен и ССВ е правилно оценена или и двете са надценени...,въпроса за и двете подценени не стои на този етап...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеОчаквате ли дивидент ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой е зорлията тукThe strongest stand last.
Коментар
-
Е в тези игри и високи довари е заровено кучето.Или образно аз и ти инвестираме в евентуалната скрита пържола , от която един ден някой би решил и би одрязал парченце ,което да ни хвърли през оградата.
Всичко си пасва прекрасно с изключение на това ние да се наречем инвеститори.Друго е името което ще ни ходи в случая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
И в случай , че това според теб е вярно , нямаш ли някакви притеснения?Та и късмет пожелаваш?!? Макар , че ако написаното от теб е близо до истината, нищо друго освен късмет не ни остава.
Коментар
Коментар