IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Не. Няма голям продавач там. За пореден път се убеждавам, че в Уникредит работят меко казано не много умни хора. Някой си приключва портфейла на пожар там. Така изсипаха Монбат преди няколко седмици, така изсипаха Неохим, направиха го днес с ХЕС, което беше меко казано малоумно изпълнение, също и Химимпорт. Да каже някой дали и при Еврохолд са пак те
    Продават на няколко позиции. И на мен на банката са ми продали.
    Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

чудесно, още един голям продавач
      Не. Няма голям продавач там. За пореден път се убеждавам, че в Уникредит работят меко казано не много умни хора. Някой си приключва портфейла на пожар там. Така изсипаха Монбат преди няколко седмици, така изсипаха Неохим, направиха го днес с ХЕС, което беше меко казано малоумно изпълнение, също и Химимпорт. Да каже някой дали и при Еврохолд са пак те

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
        Някой само чака малко да се вдигне цената и сел. През булбанк мина продажбата ако е важно
        чудесно, още един голям продавач

Коментар

• Някой само чака малко да се вдигне цената и сел. През булбанк мина продажбата ако е важно
          Last edited by Iblis; 11.05.2017, 11:32.

Коментар

• Вече над 35 хил. броя акции на бид над 1.60, като това не включва айсбергите. Добре се движи засега. Но все още хората са наплашени от шамарите на продавача. Тази седмица не се е появявал, което може да отвори пътя нагоре.

PS: Една минута по-късно удариха по бидовете

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение

Още един въпрос, който вълнува всички акционери: Защо печалбата пада всяка година? Какви са причините, работи ли се по тяхното премахване. Може ли да се изготви прогноза какви печалби може да се очакват в бъдеще?
              подобни прогнози се правят за нормални прозрачни компании от анализаторите, които ги следят и са даже в контакт с такива.
              такива прогнози дават и самите компании, а тези тук мълчат като партизани на разпит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Според мен не е шега.Смятам,че 2-та лева не са далече.
                вече съм претръпнал да се качва, да седи, само да не занулят.... с тия кокошкарски обороти на бфб... да не се изказвам подобре

Коментар

• Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнение
                  Ами да бяха попитали във форума, щях да им отговоря. Както на Вас : Вие питате, аз отговарям.
                  Още един въпрос, който вълнува всички акционери: Защо печалбата пада всяка година? Какви са причините, работи ли се по тяхното премахване. Може ли да се изготви прогноза какви печалби може да се очакват в бъдеще?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Положителен отговор на този въпрос би изтрелял цената в орбита....
                    но няма да го получим във форума
                    Да, но може да се отговори на другите въпроси. Интересно ми е кога ще общото събрание и дневния ред.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                      хаиде хаиде.... ъп ъп ъп
                      1.76 и после 2

шегичка
                      Според мен не е шега.Смятам,че 2-та лева не са далече.

Коментар

• хаиде хаиде.... ъп ъп ъп
                        1.76 и после 2

шегичка

Коментар

• Някои се прехвърлят от спрелият влак на тръгващият!
                          Ама скачат и в движение, за да не го изпуснат!

Коментар

• Много е приятно да гледаш зелени цифрички по позицията. И все пак, да не бързаме, да не го урочасаме
                            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Приятно започваме днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                                Добре затвори позицията, като се има предвид, че пазара е надолу днес. Големият продавач изглежда е приключил бройките. Според мен трудно върви нагоре поради сентимента тези дни и поради факта, че доста време позицията тъпчеше на едно място и има доста изнервени спекуланти (личи си по мненията). Наистина за инвеститорите тук беше неприятно да гледат целия пазар как катери последните месеци, а Хима не реагира, даже падаше. Затова сега ще има продавачи, които биха разкешили при най-малкия ръст на нулата или малка загуба. Според мен, ако пазара тръгне пак нагоре, тази позиция ще изпреварва другите по ръст, стига да не излезе някой друг със стотици хиляди бройки разбира се.
                                Миналата седмица прогнозирах, че на продавача му приключват бройките и затова към края на седмицата купих малко Дано да съм познал, засега се движим добре

Нямам препоръки
                                Ами тогава утре с песен от сутринта да праснем кеша чудесен.

Коментар

Working...
                                X