Първоначално изпратено от johny-bravo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
чудесно, още един голям продавач
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеНякой само чака малко да се вдигне цената и сел. През булбанк мина продажбата ако е важно
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
Още един въпрос, който вълнува всички акционери: Защо печалбата пада всяка година? Какви са причините, работи ли се по тяхното премахване. Може ли да се изготви прогноза какви печалби може да се очакват в бъдеще?
такива прогнози дават и самите компании, а тези тук мълчат като партизани на разпит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Според мен не е шега.Смятам,че 2-та лева не са далече.да се качва, да седи, само да не занулят.... с тия кокошкарски обороти на бфб... да не се изказвам подобре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеАми да бяха попитали във форума, щях да им отговоря. Както на Вас : Вие питате, аз отговарям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Положителен отговор на този въпрос би изтрелял цената в орбита....
но няма да го получим във форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениехаиде хаиде.... ъп ъп ъп
1.76 и после 2
шегичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеДобре затвори позицията, като се има предвид, че пазара е надолу днес. Големият продавач изглежда е приключил бройките. Според мен трудно върви нагоре поради сентимента тези дни и поради факта, че доста време позицията тъпчеше на едно място и има доста изнервени спекуланти (личи си по мненията). Наистина за инвеститорите тук беше неприятно да гледат целия пазар как катери последните месеци, а Хима не реагира, даже падаше. Затова сега ще има продавачи, които биха разкешили при най-малкия ръст на нулата или малка загуба. Според мен, ако пазара тръгне пак нагоре, тази позиция ще изпреварва другите по ръст, стига да не излезе някой друг със стотици хиляди бройки разбира се.
Миналата седмица прогнозирах, че на продавача му приключват бройките и затова към края на седмицата купих малкоДано да съм познал, засега се движим добре
Нямам препоръки
Коментар
Коментар