If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм се съмнявал в твоите думи! От начинът ти на изразяване е, но виж като изложи фактите всичко се изясни ( светна слънце на небето ). Все пак може да пуснеш твоята прогноза, ако искаш разбира се. Ако не се лъжа преди време беше най-точен в прогнозите си или поне един от първите. Забравил съм. Припомни ми да не ровя назад, моля.
Да посоча нивата , та те са дъвкани години и се знаят от всички;- морът на рибоците е изместен в тайминга
и той ги превръща в планктон ,- уморяват се от глад и сами -стават "храна" !
Мор му е трайката и се сети за следващото !
Радийко, туй дето го бях нарисувал август ланшния, се проточи малко , но то и с тушията се случва!
Инак , не слъгвам;- за сега съм в ритъма на "тангото" - което ще рече , че не напускам "кораба" - ползвам му ресурса и палубите , да расфасовам нововъзникнали възможности за усвояване на появил се "леш" !
Та визирах "закуската" късна днес от 1430бр. - в услуга на силно отблъснали се ЕМИ ...- пояснявам , от не си мъ разбрал - видимо !
Не съм се съмнявал в твоите думи! От начинът ти на изразяване е, но виж като изложи фактите всичко се изясни ( светна слънце на небето ). Все пак може да пуснеш твоята прогноза, ако искаш разбира се. Ако не се лъжа преди време беше най-точен в прогнозите си или поне един от първите. Забравил съм. Припомни ми да не ровя назад, моля.
Утре тези бройки може и да ги няма. Не се облизвай предварително. Идва един момент, в който се започва "който изпревари той завари"!
Радийко, туй дето го бях нарисувал август ланшния, се проточи малко , но то и с тушията се случва!
Инак , не слъгвам;- за сега съм в ритъма на "тангото" - което ще рече , че не напускам "кораба" - ползвам му ресурса и палубите , да расфасовам нововъзникнали възможности за усвояване на появил се "леш" !
Та визирах "закуската" късна днес от 1430бр. - в услуга на силно отблъснали се ЕМИ ...- пояснявам , от не си мъ разбрал - видимо !
на кой тук му обещах да пусна пазара след като си напазарувам 1.725 мисля е добра цена :?
1,15лв също беше добра цена преди година ... за съжаление не купих, но и 1,35лв не е зле в сравнение със сегашните цени. Оптимист съм по природа ... силно се надявам на много повече
Коментар