Защо да е тъпо, такава е стратегията на купувача ... до сега му носи успех
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Това не са никакви аргументи. Това са свободни съчинения.
Излагам моите предположения/прогнози, които ги подкрепям с факти ! Затова е и форума !
Не са задължителни за никой !
Съчиненията се правят по част литература !
Последно - всеки има глава на раменете !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Това не са никакви аргументи. Това са свободни съчинения.
мигар тия от Блумбърг говорят по-смислено или много познават
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Аргументи:
Краткосрочната прогноза до 15.07 да тестваме 1,80 - ако са свършили разпродажбите и предвид дивидента.
По дългосрочната, до Септември - задържане в границата 1, 68 - 1,77 предвид отпускарския сезон, проблема с листването на Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF в Лондон.
И прогнозата ми за над 2 лв - може да тестваме след Октомври, ако има добри отчети, а може и повече, ако има добра развръзка с продажбата на ЧЕЗ и развитието около ПИБ ( дали ще влезе инвеститор ) !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Аргументи:
Краткосрочната прогноза до 15.07 да тестваме 1,80 - ако са свършили разпродажбите и предвид дивидента.
По дългосрочната, до Септември - задържане в границата 1, 68 - 1,77 предвид отпускарския сезон, проблема с листването на Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF в Лондон.
И прогнозата ми за над 2 лв - може да тестваме след Октомври, ако има добри отчети, а може и повече, ако има добра развръзка с продажбата на ЧЕЗ и развитието около ПИБ ( дали ще влезе инвеститор ) !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнение
Аргументи? Или шесто чувство?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеПривет,
Върнахме се до нива 1,72, а до 1,69 май няма до отиде. Според мен е време да тестваме 1,80 преди датата за дивидента, но за кратко. След това пак се връщаме под 1,80 и ще имаме задържане в границата 1, 68 - 1,77 до Септември.
Това са моите прогнози !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАко флагмана иде на 2та лв и остане трайно вече отгоре щв даде голяма подкрепа за индекса
Коментар
Коментар