Не съм си и представял, че Еврохолд ще прави повече проценти ръст от Хим-а някога.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Добре де ако те съборят на 1.4 тогава как ще я смяташ?Лошото е ,че всички са настроени за ура пък
то до септември може само с ууууу да се мине.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Добре де ако те съборят на 1.4 тогава как ще я смяташ?Лошото е ,че всички са настроени за ура пък
то до септември може само с ууууу да се мине.Last edited by bnight; 28.06.2017, 17:43.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
Аз Химимпорта го купувам от както беше 2 лв за акция мен не ме мисли3% при 0.2% лихва в банката е много добре да ти кажа. Пък и прибави към това една не лоша капиталова доходност ако си успял да хванеш дъното.
то до септември може само с ууууу да се мине.Last edited by Grosss; 28.06.2017, 17:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти откога нахитре толкова откакто стана английски лорд или английски фонд ...обърках се кое по точно....
Това като кажеш 3 % дивидент и мериносовите оФци в каспичан почват да се смеят те дават повече печалба......
При криза тук ще гледате пистата на Лилехамер..
Не е препоръка..3% при 0.2% лихва в банката е много добре да ти кажа. Пък и прибави към това една не лоша капиталова доходност ако си успял да хванеш дъното.
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
С едни 35% на 1 милион лева и едни 3% дивидент дето ти е текнал бая хубаво може да си спиш и да не ти дреме от разни драскачи по форума
Това като кажеш 3 % дивидент и мериносовите оФци в каспичан почват да се смеят те дават повече печалба......
При криза тук ще гледате пистата на Лилехамер..
Не е препоръка..
Коментар
-
Аз мисля ,че отчетите ги правят по този от предишния и ако мине 2 .00 - 2,20 требва да почерпите....
Другата година може да сме в криза -глобална и пред парламентарни избори и т.н...
А акцията не е акция убежище....през 2014 стигна 2,4 при по нисък софикс а сега няма кой да я вдигне....Защо ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Мисля че следващата година дивидента ще бъде с 30 % повече а и да прибавим факта че привилегиите ще са в миналото, което допълнително ще даде тласък, мисля че едни 0.10-0.12 лв дивидент при запазване на 3 % доходност, те нещо такова , а ти как мислиш Монти ?
Другата година може да сме в криза -глобална и пред парламентарни избори и т.н...
А акцията не е акция убежище....през 2014 стигна 2,4 при по нисък софикс а сега няма кой да я вдигне....Защо ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеНай-положителното качество на Хима е ликвидността. Хората със сериозни портфейли знаят за какво става дума. Имам относителна сигурност, че мога да изляза, ако поискам. Че печалбата била само 35% - това е по-малкото зло, Ако трябва да съм откровен - достатъчно ми са, за да не ми се налага да се занимавам с друго! Дори мога да поспя...http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
- 2 Харесвания
Коментар
-
Най-положителното качество на Хима е ликвидността. Хората със сериозни портфейли знаят за какво става дума. Имам относителна сигурност, че мога да изляза, ако поискам. Че печалбата била само 35% - това е по-малкото зло, Ако трябва да съм откровен - достатъчно ми са, за да не ми се налага да се занимавам с друго! Дори мога да поспя...
- 1 like
Коментар
-
И защо така мислиш....?
Звездите ли ти говорят или Керезов е открил злато в Плиска..?
Тук вече година не можете да минете 1,70-1,80 ..
Коментар
-
И защо така мислиш....?
Тук вече година не можете да минете 1,70-1,80 .., пък може и на боб да е гледал
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеМисля че цената следващия юли ще бъде не по-малка от 3,50 лв ,
Тук вече година не можете да минете 1,70-1,80 ..
Коментар
Коментар