Показват ни къде ни е мястото - да си чешем езиците във форума и да коментираме високопарно може ли да се има доверие на мажоритаря ... ( стискайки и треперейки на няколкото хилядарки , с които разполагаме )
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
И още никой няма обяснение.
И в този ред на мисли-г-н Керезов,кажете нещо.
- 1 like
Коментар
-
И още никой няма обяснение.
Коментар
-
И още никой няма обяснение.The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Велком Груйчи!
По случая да кажеш поне едно мощно ЪЪЪЪППП!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКупих тук вчера. Като се замисля, последно съм продавал тук на на 16 кинта, купени на двойно по-малко...
Разбира се, влязох спекулативно и нямам абсолютно никаква вяра нито в мажоритаря, нито във фундамента, но щом са решили да помпат, по-добре да влезеш късно, след като вече си видял тренда, отколкото по-късно.
Ако изобщо съм разбрал тренда де. Ще видим.
По случая да кажеш поне едно мощно ЪЪЪЪППП!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Купих тук вчера. Като се замисля, последно съм продавал тук на на 16 кинта, купени на двойно по-малко...
Разбира се, влязох спекулативно и нямам абсолютно никаква вяра нито в мажоритаря, нито във фундамента, но щом са решили да помпат, по-добре да влезеш късно, след като вече си видял тренда, отколкото по-късно.
Ако изобщо съм разбрал тренда де. Ще видим.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар