Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
когато си продавал бях писал тук в темата нещо от рода, че продалите преди нова година като видят, че цената стане 1,95 ще се включат и ще закарат цената на 2,2 ................... в този ред на мисли искам да ти кажа, че на борсата трябва да си повратлив ........... като видиш, че сантимента се променя трябва да можеш много бързо да оцениш новата ситуация и да яхнеш вълната нищо, че си пропуснал десетина процента например ............. хвани останалите 50-80-100% профитСега ги изяжда отвътре съвестта на продалите и ни гонят и се стараят да скочат в движение, че то при чичо е блокаж.
Last edited by radon222a; 16.01.2018, 11:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ми полки орева върталъка цяла година че не подкрепят, може съвестта да им е заговорила...
иначе не мисля, че им е заговорила съвеста ................. по-скоро кеша приготвен за ЧЕЗ седи без да носи доходност, явно няма те да са купувачите на енергодружеството и сега парите се връщат отбратно на мястото си...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНо отново искам да подчертая, че изиграх картите си по възможно най-глупавия начин
fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениекакво е това зверско поскъпване тук напоследък?ако има някаква новина около Хима и ЧЕЗ не е ли редно да се обяви ,а не да гледаме тук като бунаци..имам акции ,ама са осреднени на към 4 лв и съм дългосрочен..
Пък и хората са го рекли отдавна - купувай слуха, продавай новината.
Последното не е хубаво да се игнорира, особено тук, де 1/4 от времето е флагман, а 3/4 потъник...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ona Разгледай мнениеИма ли посредник, при който купеното днес може да се продава утре, без чакане, съжалявам, че не е по темата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениекакво е това зверско поскъпване тук напоследък?ако има някаква новина около Хима и ЧЕЗ не е ли редно да се обяви ,а не да гледаме тук като бунаци..имам акции ,ама са осреднени на към 4 лв и съм дългосрочен..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ona Разгледай мнениеИма ли посредник, при който купеното днес може да се продава утре, без чакане, съжалявам, че не е по темата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Колега до 2.40 имаше нива на съпротива които бяха прегазени. Писах за 2.40 още като започна ралито но в момента мисля че отиваме по нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНе знам защо някои колеги казват, че съпротивата е пробита, след като на графиката не се вижда такова нещо. Пък може и аз да пропускам нещо.Сохо, ще ни обясниш ли? Аз също имам от акцията и се радвам, че поскъпва, но гледам да не прекалявам с емоциите
Дано пък днес да пробием!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеНяма логика, да излезеш от Фарма и да купиш в Хима. Така мисля.
Коментар
Коментар