А сега си преставете, че ромфармите са решили тук да направят портфейл с продадените сфарм?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sharky's Разгледай мнениеОт както се вдигна цената само глупости се пишат. Искам си обратно онуй замалялото индиянче да пише глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Кои Терминали?!
За нови пари - пожелателното мислене видя по 3 лв. на акция неразпределена.
И куп мокри сънища.
Без препоръки!., ЧЕЗ и т.н. Но отново искам да подчертая, че изиграх картите си по възможно най-глупавия начин и следоватлно не би било нормално да ми се има доверие!
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ако всички сме съгласни, че мажовците купуват основно, то е ясно какво се гони - нови пари! Дали от БФБ, дали от кредитни институции.....
Според мен това решение за изкупуване е взето доста импулсивно и то през последните дни на Q4, тъй като фактите през цялата 2017 г. говориха за
обратното. Какво би те накарало да изкупуваш като невидял в последните дни на годината, като през цялата година на практика си продавал? Нещо ЧЕЗ, нещо Терминалите...., така поне си мисля аз.
За нови пари - пожелателното мислене видя по 3 лв. на акция неразпределена.
И куп мокри сънища.
Без препоръки!
Коментар
-
Това имах предвид - пост фактум е лесно. Към онзи момент обоснованото предположение си е доходност.
Въпросът е какво се гони.
Иначе сменят тактиката ката дена. Веднъж в 10.11 почва шоуто, друг път в 12, в 15, а днес в края.
Утре - oт 10 или "играта свърши"?
Според мен това решение за изкупуване е взето доста импулсивно и то през последните дни на Q4, тъй като фактите през цялата 2017 г. говориха за
обратното. Какво би те накарало да изкупуваш като невидял в последните дни на годината, като през цялата година на практика си продавал? Нещо ЧЕЗ, нещо Терминалите...., така поне си мисля аз.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Не съм в позиция да споря. Просто винаги слагам бидове и аскове за по 500-600 лв, за да се ориентирам какво се случва. През отчетния период на фондовете имах да кажем 20 продажби, от които примерно 18 с купувач реалистите. Това ме накара да мисля, че се оправя доходност. Сега е лесно да се констатира, че това е било грешка, но към онзи момент не бе така. Лично за мен е факт, че мажовците гонят нещо, но тъй като нямам представа какво е това, за мен това се превръща в хазарт. Акцията може да стане и 10 лева, нямам представа, но и биткойна примерно може да стане 100 К долара. Както и да е, ще се радвам да се инвестират тук колкото се може повече пари, това е добре за всички, дори и за теза като мен, които не са преценели правилно нещата
. Пожелавам успех!
Въпросът е какво се гони.
Иначе сменят тактиката ката дена. Веднъж в 10.11 почва шоуто, друг път в 12, в 15, а днес в края.
Утре - oт 10 или "играта свърши"?
Коментар
-
В спорът се ражда истината, дори и от човек, погледнато от дистанцията на времето сбъркал.. Просто винаги слагам бидове и аскове за по 500-600 лв, за да се ориентирам какво се случва. През отчетния период на фондовете имах да кажем 20 продажби, от които примерно 18 с купувач реалистите. Това ме накара да мисля, че се оправя доходност. Сега е лесно да се констатира, че това е било грешка, но към онзи момент не бе така. Лично за мен е факт, че мажовците гонят нещо, но тъй като нямам представа какво е това, за мен това се превръща в хазарт. Акцията може да стане и 10 лева, нямам представа, но и биткойна примерно може да стане 100 К долара. Както и да е, ще се радвам да се инвестират тук колкото се може повече пари, това е добре за всички, дори и за теза като мен, които не са преценели правилно нещата
. Пожелавам успех!
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Много добре се е изказал колегата! Мечоците днес предложиха над 300К акции на тези нива и им бяха прибрани с ръст на цената!Това е брутално прегазване на мИчета !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДнес и Райфа ни налазиха стабилно.. Добре се развиват нещата
Днес Райфа ( RBBBG ) се намеси на 2.30лв и на два и тридесет и нещо с големи покупки, НО .......по велик от " БАТКО" нЕма.Кибритлия е да знаете! Реши ли да прави нещо го прави и прегазва всички! За него няма невъзможни неща. Запали и изкупи айсберги и всичко по пътя си и завършихме на 2,36лв., а ако имаше няколко минути тези дето се бяха заредили до 2,40 лв. щеше да ги отнесе като ...........
. С годините се уверявам, че този МАЖОРИТАР е ОГРОМЕН за нашият пазар. Той определя музиката. Всички трябва да се съобразяваме с него и да играеме неговата игра, иначе ще губим. Хайде за много години колеги! Който разбира тука се спира!
Другата истина ,която Батя каза е ,че чичо не си изигра картите както трябва и затапи пазара на 4,27лв. Аз също мисля ,че това беше грешка.
Утре сядам и гледам........ХИМИМПОРТ си е ФЛАГМАНЪТ на БФБ.
Това е мият поглед за сега!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Това са теории на конспирацията. Аз вярвах в такива, точно преди нова година и сбърках! Имам някакво мнение, но предвид резултатите ми не е редно да го натрапвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПредположения защо мажо купува/ФФ намалява/?
Не мисля, че ще правят увеличение или ще пускат нови привилегии.
Друго е но какво?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Коя съпротива точно прегази?! Много обичате да се изказвате неподготвени!
Коментар
Коментар