Да за мен е реално да минат поне 10 мил акции от над 2,10-2,15 до 2,35-2,40 за да стане после това ниво стабилна подкрепа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
смятал ли си колко % от ФФ държат ЮЛ?
те и по отчетите даваха подобна разбивка, но съм забравил какви бяха цифрите...
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=sU...wmsaGGF3018569
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Две-три страници назад качих акционерна на ЮЛ отпреди година и половина.
те и по отчетите даваха подобна разбивка, но съм забравил какви бяха цифрите...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Справка за резултатите ( период: от 25.12.2017 до 22.01.2018, търсене по компания CHIM - Химимпорт АД):
Сделки: 2 161
Обем (брой лотове): 3 601 419
Средна цена на лот: 2.141
Обем лева: 7 713 518.66
от 28,12,2017
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЕдин хубав мечи капан се заформяfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ФФ флоута в момента е около 20% което значи, че свободно се тръгуват около 50 млн.акции
15-20% от 50 млн.акции е 7-10 млн акции които според теб трябва да се прехвърлят на тези нива за да тръгне акцията към 3 лв.
до сега минаха 1,6 млн.акции ................ значи остават още поне 6 млн. акции да се прехвърлят за да се отвори пътя нагоре
не знам .................. малко не ми се вярва това да се случи, макар, че всички помним, че при ХИМ са минавали подобни пакети, но не си спомням да са събирани от пазара в този размер в толкова тесни граници от 10 ст.
Сделки: 2 161
Обем (брой лотове): 3 601 419
Средна цена на лот: 2.141
Обем лева: 7 713 518.66
от 28,12,2017
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
Има ли акции част от ФФ,контролирани от Мажоритаря и колко са те.Тук ФФ не е това което еfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
Има ли акции част от ФФ,контролирани от Мажоритаря и колко са те.Тук ФФ не е това което е
Актуалната, доколкото има такива показва само акциите, всичко друго е скрито.
Въпросът бе, че в БФБ ФФ е един, в ЦД е друг, по-адекватен на понятието ФФ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеОтговарям на бързо.
На важни нива за да е силен пробива и да последва силен и устойчив ръст след това, е добре да минат 15 - 20 % от ФФ около пробив
Колкото по-гоолям е обема,толко по сигурен ще бъда аз.
15-20% от 50 млн.акции е 7-10 млн акции които според теб трябва да се прехвърлят на тези нива за да тръгне акцията към 3 лв.
до сега минаха 1,6 млн.акции ................ значи остават още поне 6 млн. акции да се прехвърлят за да се отвори пътя нагоре
не знам .................. малко не ми се вярва това да се случи, макар, че всички помним, че при ХИМ са минавали подобни пакети, но не си спомням да са събирани от пазара в този размер в толкова тесни граници от 10 ст.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Според ЦД ФФ е 64 799 020. От 239 646 267 акции общо или 27.04 процента. Или 20 % от тях се явяват 12 959 804, а не просто едни 2 милиона акцийки.
Та с такова число незнам...Някакъв много голям катарзис трябва да има в редица лица за да ги видим на борсата.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение6C4 Химимпорт АД-София ФФ 20.99
dim11, няма вече толкова големи продавачи с милиони, то нема с половинка.....Кажи колко акции са това според теб?
Та с такова число незнам...Някакъв много голям катарзис трябва да има в редица лица за да ги видим на борсата.
Нямам препоръки!
Коментар
Коментар