If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стъпка по стъпка че ще депресираш мИчетата а те толкова се надъхваха и сега само чакат спад че да се включат във форумът. Да видим 3 лв пък после пак ще анализираме
доста хора си продадоха акциите и излезнаха от позицията, а други си сведоха експозицията тук до минимум ................. очаквам тепърва голямо реване да настане в тази тема
Според приятел с добри познания в материята, Хим прави трета възходяща вълна, която се развива със силни възходи и плитки корекции. Та движение +60 ст./ -10 ст. на мен абсолютно ми харесва
Ще се пооберат бройките на кандидат продавачите на тези нива за няколко седмици и ще дойде време за следващата атака. Аз съм търпелив човек.. когато преценя че си заслужава..
Като цел на вълната приятеля вижда диапазона 4-4,50
Стъпка по стъпка че ще депресираш мИчетата а те толкова се надъхваха и сега само чакат спад че да се включат във форумът. Да видим 3 лв пък после пак ще анализираме
Дааа, омешал съм брой акции и оборот, защото до преди време горе доле бяха близки цифри,
но сега нещата са се променили двойно.
Моята идеята е, че трябва да минат над 5мил акции над 2 - 2,10 до 2.40, като по-вече 2,5 мил да са в корективната фаза от достигането на върха, за да имаме устойчив и бърз растеж над 2,80 до 3 лв.
Ако са минали досега около 1.5 мил бр акции над 2 та лв, наистина ще чакам още 2 - 3 мил бр да сменят собственика.
Разбира се, движенията и нагоре и на долу може да случат и с много по-малко бройки.
Аз ще закупя още ако си видя условията за изпълнени, и няма ако не са.
Това си е мое мнение, което ще си отиграя.
Не е препоръка за нищо.
Батя написа
.......Според приятел с добри познания в материята, Хим прави трета възходяща вълна, която се развива със силни възходи и плитки корекции.......
аз пък питам неговия приятел колко такива вълни очаква?
Според приятел с добри познания в материята, Хим прави трета възходяща вълна, която се развива със силни възходи и плитки корекции. Та движение +60 ст./ -10 ст. на мен абсолютно ми харесва
Ще се пооберат бройките на кандидат продавачите на тези нива за няколко седмици и ще дойде време за следващата атака. Аз съм търпелив човек.. когато преценя че си заслужава..
Като цел на вълната приятеля вижда диапазона 4-4,50
Последно и излизам.
Времето е корективно т.е. от върха на 2.40 сме в корекция и очаквам тези бройки да си сменят собственика до и малко след консолидирания годишен отчет. Ако пък иска да иде направо на 3,60, нямам против
Защо брооите оот тук нататък 7 -10 мил акции.
От 2 та лева насам не минаха ли вече 4 -5 мил папира.?
Аз не ги следя по бройки, а едрово.
Затоова казах поне още поне 2 мил акции, най- дообре до10мил бр. да достигнт тука над 2та лева, още по-добре над 2.20
Коментар