Дори Петрол вече качиха отчет, нищо, че от 7-8 линка се отварят 2 различни файла.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениенякой знае ли кога точно излиза отчета?
П.С. Честито ви ново 7 годишно връхче - от 2011 не сме имали цена от 2,44. УдриииииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениенякой знае ли кога точно излиза отчета?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеНяма да е лошо и банката да дръпне малко .......
Направо ще ги стигне ама от раз...Но, няма да е преди Хим да завърши втората атака и да почне да цикли ... както вече предположих - около 2.6-2.7
п.с. понякога имам чувство, че мажо разиграва малките като новобранци
Не се шашкайте бре ...
ελεύθεροι είστε
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Защо се вълнувате от дребни флуктуации? Мисля, че всички фенове на позицията, са с ясната цел за минимум тройка с гарнитура. При това очакванията са това да стане сравнително бързо.
П.С. И колкото по-бързо го осъзнаят това онези, дето държат във фармата, и разкешат, а да влязат тук и да не пропуснат ползи, толкова по-добре за всички. После може пак да хванат тамошната мотриска, даже е вероятно и да я хванат от предишната гара. Не е препоръкъ, имам си за зор заман, ще продам след 3, все още не съм решил точно на колко след 3, ако няма някой голям издън, за което никога няма как да си сигуренNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар