If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Схемата е, че всички си мислят, че има съпротиви и подкрепи и всеки действа според това си вярване, което води до превръщането му в реалност. Затова се наричат психологически нива.
Точно психологически нива са това. При положение, че няма друга реална причина за ограничение на ръста. Вероятно и стратегията на определени играчи да "манипулират" пазара за да купят или продадат като пишат във форума против или за дадена компания дава минимален резултат.
Здравейте колеги! Понеже тук всички купувате, нека има и един, който си признава, че само продава. Разпределил съм ги почти равномерно от 2.00 до към 3 и нещо и съм си забранил абсолютно всякакви отклонения от предварително избраната стратегия. Ако върне сериозно може да премисля, но ако върви нагоре - продавам всичко!
Не купуват всички.Някой са купили и гледат,други само гледат.
Не знам от къде си слагате това ограничение за нива... 2,40 или 2,50.
Схемата е, че всички си мислят, че има съпротиви и подкрепи и всеки действа според това си вярване, което води до превръщането му в реалност. Затова се наричат психологически нива.
Здравейте колеги! Понеже тук всички купувате, нека има и един, който си признава, че само продава. Разпределил съм ги почти равномерно от 2.00 до към 3 и нещо и съм си забранил абсолютно всякакви отклонения от предварително избраната стратегия. Ако върне сериозно може да премисля, но ако върви нагоре - продавам всичко!
Имаш ли по добро място където да влезнеш или ще стискаш кеша ?
В индекса Софикс аз виждам поне 4 които от две години все така си стоят а едното даже е паднало с 15%.В БГ 40 са много да не ги изреждам.Зарад ХИМ и ЦКБ индекса скочи със 100 пункта ,което е странно.
Не нормално само две позиции да катерят а всичко останало да се ослушва.......но както и да е.....
Що да не е нормално - продават там, за да купят тук и да не изпуснат поне финала на ралито - дано е по-далеч във времето. Съвсем логично си е даже. Къде отиват продаващите тук -според мен стискат кеша, поне аз това ще направя, след като продам при подминаване на тройката с гарнитура
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Все пак интересно е защо след като оттук излезе толкова много кеш другите позиции се ослушват?
Според мен другите позиции ще се размърдат по сериозно като наближи индекса предходния си връх 730 мисля беше.Така е може би защото останалите отдавна почти удвоиха и отгоре а тук си стоеше дълго на едно място и сега догонва на практика
Коментар