Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
хахахахаха.... если дурак, то ето на долго
научи се да четеш м/у редовете и да разбираш, преди да се изтропваш неподготвен
- 2 Харесвания
Коментар
-
По девета точка от дневния ред на Общото събрание:
Управителният съвет предлага на Общото събрание на акционерите да приеме следното решение за разпределяне на печалбата на дружеството за 2017 г.:
Общото събрание на акционерите разпределя дивидент на акционерите, притежаващи обикновени акции от капитала на «Химимпорт» АД.
Общото събрание на акционерите приема решение за изплащане на дивидент на акционерите по издадените обикновени акции от капитала на Дружеството, като разпределя част от печалбата за 2017 г. за изплащане на брутен дивидент от 0.063 лв. (шест цяло и три стотинки) за една обикновена акция.
Темпа на нарастване на брутния дивидент,предложен за разпределение на една акция, е пропорционален на нарастването на финансовия резултат на дружеството за 2017 г.
Общата сума на предложеният за разпределяне дивидент за финансовата 2017 г. е в размер на 15 097 714 лева (петнадесет милиона деветдесет и седем хиляди седемстотин и четиринадесет лева). Право на дивидент имат притежателите на акции от капитала на дружеството към 14-тия ден след датата на общото събрание.
Гласувания дивидент открити клиентски сметки при инвестиционни посредници, ще получат гарантирания дивидент чрез съответния инвестиционен посредник, а за акционери без сметки при инвестиционни посредници – чрез клоновете на „Централна Кооперативна Банка” АД в страната.
Коментар
-
Общото събрание на акционерите приема решение за изплащане на дивидент на акционерите по издадените обикновени акции от капитала на Дружеството, като разпределя част от печалбата за 2017 г. за изплащане на брутен дивидент от 0.063 лв. (шест цяло и три стотинки) за една обикновена акция.
Изглежда темпа на нарастване на дивидента е "+0.9ст" на годинаLast edited by спекуланта; 30.05.2018, 16:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
Не казвам дали има ефект и дали точно така се прави, но по действията, това им са целите
а в такъв случай, действията им са:
- или необяснимо странни
- или обяснимо преднамерено подвеждащи и заблуждаващи всички акционери
- или обяснимо некомпетентни (12-13г безрезултатни опити????)
аз знам отговора за мен. останалите сами да се оправят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Ето това е пример за манипулиращ коментар. Не може да е истина, защото ако беше толкова "омразна" тази акция - нямаше да я държи... Чудно ми е какво се цели с такива коментари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Ето това е пример за манипулиращ коментар. Не може да е истина, защото ако беше толкова "омразна" тази акция - нямаше да я държи... Чудно ми е какво се цели с такива коментари.
научи се да четеш м/у редовете и да разбираш, преди да се изтропваш неподготвен
Коментар
-
дивидент имидж не чисти. 12г се "борят" с Михаля и накрая отново епик фейл. имат си някакви контакти, правят нещо си, въртят едни пари с трудно доказуем произход, публикуват напудрени отчети(никой не знае, дали отговарят на изрисуваните цифри в тях) и т.н. и т.п.
ако спекулативният дивидент можеше да поизчисти имиджа им, той би следвало да е значително по-солиден, ама нада ли.
относно "предвидимост" тук ... е меко казано смехотворно да се говори за химиците
пс: имам повече от достатъчно тук и в някои други техни публични. но са "най-омразната" ми акция от бфб в бг портфейла.
- 3 Харесвания
Коментар
-
дивидент имидж не чисти. 12г се "борят" с Михаля и накрая отново епик фейл. имат си някакви контакти, правят нещо си, въртят едни пари с трудно доказуем произход, публикуват напудрени отчети(никой не знае, дали отговарят на изрисуваните цифри в тях) и т.н. и т.п.
ако спекулативният дивидент можеше да поизчисти имиджа им, той би следвало да е значително по-солиден, ама нада ли.
относно "предвидимост" тук ... е меко казано смехотворно да се говори за химиците
пс: имам повече от достатъчно тук и в някои други техни публични. но са "най-омразната" ми акция от бфб в бг портфейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
Защото, се опитват да чистят имидж и да бъдат лесно придвидими. Според мен вероятността за запазване на дивидентната политика е много голяма. За повече инфо ще си чакаме материалите за ОСА-то.
пс: имам повече от достатъчно тук и в някои други техни публични. но са "най-омразната" ми акция от бфб в бг портфейла.Last edited by Ferry; 30.05.2018, 15:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА защо решихте, че изобщо ще има дивидент ?)) Ние само си питаме.
От думите ти излиза, че тая цена е и без дивидент ли?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА защо решихте, че изобщо ще има дивидент ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Сегашната цена такъв дивидент ли отразява? Или среда между 2,6 и 1.8?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар