Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Виж как ме четеш с разбиране - рядко срещано качество напоследъкНаистина едните акции ще ги продам през януари, независимо от цената, а ако направят тройак с гарнитура и по-рано - съответно по-рано. ЧОвек/инвеститор трябва да има ясни цели и да си ги следва. Ей го, даже ортак на чичо Оги бих станал, но на цена под тройка с гарнитура. Останалите, които гледам и чакам, са Лаченото под 6 лева, Шишитабак на единицифрени стойности и атерки под 2 лева, другото не ми е интересно. Имам чезки и химчета, като и двете мога да ги държа и 20 години, а мога и да продам при хубаво търгово на едните, а за другите вече съм обяснил
Успехи желая!
И те поздравявам, че държиш здраво линията по изясняване на истината. При фармата можех и аз да се включа особено относно подигравката "севтополис", ама си рекох "айде... да не се настройват прекалено срещу нас "държачите на картоня"
(За които не помнят, ще добавя, че севтополис беше "отнето" от "малките партньори" на "чичо" срещу "овъзмездяване" с едни .... 20% под счеоводната))...не-съвсем приятно след 2 увеличения на капитала с реални кинти, с които горките партньоре бяха участвали (вероятно заради светлия ореол на маджото, които той все пак не се посвени да обедини всички в множеството "спекуланти", както и да е, нали пък той не е в това множество след книгите "тодоров" ...)(да не се третира като каквато и да е препоръка, просто такава беше историята
)) )
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Е, то времето си минава като на махало - цък-цъък.Като имаме предвид, че през януари Грую вероятно ще може, да ги даде с добър профит .... то след няколко месеца току виж.. не останало ))) (не е препоръка, естествено) Обаче, няма сигурност, дали ще може да се каже същото за фармата
Наистина едните акции ще ги продам през януари, независимо от цената, а ако направят тройак с гарнитура и по-рано - съответно по-рано. ЧОвек/инвеститор трябва да има ясни цели и да си ги следва. Ей го, даже ортак на чичо Оги бих станал, но на цена под тройка с гарнитура. Останалите, които гледам и чакам, са Лаченото под 6 лева, Шишитабак на единицифрени стойности и атерки под 2 лева, другото не ми е интересно. Имам чезки и химчета, като и двете мога да ги държа и 20 години, а мога и да продам при хубаво търгово на едните, а за другите вече съм обяснил
Успехи желая!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Не рискувай с целия дивидент,12 лв. са си много париПо-добре изчакай,след няколко месеца ще ги купиш на доста по-добра цена
Като имаме предвид, че през януари Грую вероятно ще може, да ги даде с добър профит .... то след няколко месеца току виж.. не останало ))) (не е препоръка, естествено) Обаче, няма сигурност, дали ще може да се каже същото за фармата
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Не рискувай с целия дивидент,12 лв. са си много париПо-добре изчакай,след няколко месеца ще ги купиш на доста по-добра цена
Това мен изобщо не ме интересува, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ти пък, решил си да бъдеш скромен и красив.
Тук разни пророци и играчи я чакат на седемдесе, осемдесе стинки.
Аз пък съм решил следващият месец ( отпускарският август! ) като си взема дивидента да си купя още от тоя шит, както го нарича индианеца.
Като миналата година се, нищо ново.По-добре изчакай,след няколко месеца ще ги купиш на доста по-добра цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
в четвъртък главата ме цепеше и се омотах за ex-dividend date, но си признавам, че цената пак я познах:
и двато лева ще видим скоро .............. не се притеснявайте
не е препоръка
Тук разни пророци и играчи я чакат на седемдесе, осемдесе стинки.
Аз пък съм решил следващият месец ( отпускарският август! ) като си взема дивидента да си купя още от тоя шит, както го нарича индианеца.
Като миналата година де, нищо ново.Last edited by Три без коз; 17.07.2018, 09:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеНякакво ИП Де ново май се опитва да крепи цената, ама не ги знам тези и каква им е играта
сега отговора сам го намери ............ ще пада плавно без паника
не е препоръкаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
За дивидента е ясно - от вчера вече го няма, просто полкича, когото уважавам като събеседник, обича да спори и да си налага мнението, но и той си призна, че не е прав, така че всичко вече е ясно
Първоначално изпратено от полкиа аз попитах дали понеделника е ex-dividend date .......... сиреч тогава ще се търгуват акциите с изваден дивидент от цената ............ сиреч цената ще отвори на около 2,10, но , ако има много зорлии да продават могат да закарат цената на 2 кинта например ако няма кой да купува, разбира се...
не е препоръкаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеНякакво ИП Де ново май се опитва да крепи цената, ама не ги знам тези и каква им е играта. Най-вероятно е съвпадение, но когато се прецаках в края на година, мислейки, че помпат изкуствено цената нагоре за доходност и продавах на 1,80-1,90, точно те купуваха. После всички видяхме какво стана
Last edited by 15%; 16.07.2018, 17:06.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе тролове..Аз съм продал и чакам..Ти имаш ли изобщо акции или само хейт..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе тролове..Аз съм продал и чакам..Ти имаш ли изобщо акции или само хейт..
Коментар
Коментар