Първоначално изпратено от Спящият бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не съжалявай!!! самият факт, че излизаш и споделяш оттиграването по позицията означава, че си преглътнал загубата --- дано не е голяма спрямо портфейла ти
доста играчи понакупиха в диапазона 2,40-2,60 ............. някои продадоха, а други стискат за да продадат на дъното след година...
такъв е живота
други смелчаци има ли които да признаят кога са купили ХИМ-а?
- 1 like
Коментар
-
не съжалявай!!! самият факт, че излизаш и споделяш оттиграването по позицията означава, че си преглътнал загубата --- дано не е голяма спрямо портфейла ти
доста играчи понакупиха в диапазона 2,40-2,60 ............. някои продадоха, а други стискат за да продадат на дъното след година...
такъв е живота
други смелчаци има ли които да признаят кога са купили ХИМ-а?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеПризнавам си. Средна за последната година и малко 2,49. Продадох всичко на 1,97.
такъв е живота
други смелчаци има ли които да признаят кога са купили ХИМ-а?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Полки,
някой мъдър коментар за контра атаката на алигатора нямаш ли?.............. знам, че има и космонавти сред вас
но заради еди мърфи винаги имам какво да кажа и ще го направя щом настоява...
това не е контраатака от страна на алигатора ........... това е отбиване на мечата атака с надеждата някой от вас да се включи и да му помогне защото алигатора изнемогва въпреки мускулите които демонстрира (ордерите за по над милион лв които показва)
седни и гледай мача ....... най-интересното (развръзката) престоиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
такова обслужване ви правят ....... не е истина просто ........... пълно V.I.P. обслужване
тц тц тц ..... а нас навремето ни бяха хвърлили на кучетата
радвайте се, че няма да е все така
лека
някой мъдър коментар за контра атаката на алигатора нямаш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Днес ти ли купи акции по баира?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Taшунко ти ли си с тая оферта на 1.32лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение
Не, Тони, няма отчет. Отчета предполагам ще е добър, но кой ще го гледа.
Тук идват месеците в които преди година започна движението нагоре и считам че е време да разберем успя ли купувача да обере акциите на треперещите ръчички за да си следва целта нагоре или ще си поиграем още около тези нива. Моето мнение е че наистина, които искаше да си направи
"снимка с 2 лева" трябва да побърза защото за края на годината ще трябва да се покажат други по-високи нива. Остава да видим само дали от януари ще се продължи с подкрепата, както през тази година или това е било еднократно действие с неизяснени за мен цели.
Поздравления за всички, които успяха да разтоварят от 2.6 до 2, но да видим дали ще успеят да се включат обратно или ще продължат да чакат паниката в ниското. За съжаление аз успях да отиграя движението с под 20% от позицията си тук, но към днешна дата отново съм на 100% и смятам да си "седна върху ръцете" поне до към 30.12. Да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Предимно за дългосрочни инвеститори с хоризонт поне 150-200 години
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ще видим. Сигурен съм,че ще сгрешиш,но няма да имаш честа да си признаеш.Всъщност каквито ни са играчите такава ни е и борсата.Лек ден!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Предимно за дългосрочни инвеститори с хоризонт поне 150-200 години
Коментар
Коментар