Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
ама аванта пица е по добре от студена вода при вирус.... ....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХима с по-ниска капитализация от холдинг Варна - безценно
И хим/цкб = 0.95, въпреки че според спецовете тук требело да е 1.3 поне.
И аз открих днес позиция тук на средно 99ст, пусто сърбежен спек да го....ма пак друго си е 60стинки де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХима с по-ниска капитализация от холдинг Варна - безценно
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой гледал ли е Фф?Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТоя народ що продава? Предполагам, че не всички са купували на дъното. До левче ок, ама по долу ми се губи логиката. Очакват на 0.6 да си ги купят ли, а дали ще има за тях?
имам и ще продължава да инкасирам виртуални загубиАз имам и продължавам да пълня торбата, пък да видим кой кого !
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Страх и паника и репата гърмят
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТоя народ що продава? Предполагам, че не всички са купували на дъното. До левче ок, ама пп долу вече ми се губи логиката. Очакват на 0.6 да си ги купят ли, с дали ще има за тях?
имам и ще продължава да инкасирам виртуални загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеНепроменен към вчера. Само броят на акционерите надолу.
Коментар
Коментар