Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Според моите сметки би трябвало покана за ОС да излезе до края на този месец, а ОС да се проведе до края на август. Евентуален дивидент до края на октомври. Почнах да се съмнявам в дивидент тази година с оглед на развитието на икономиката и засегнати сектори в които оперира хим. Ще ме изненадат приятно, ако дадат някоя стотинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Няма. Все ми се струва, че до края на този месец трябва да имаме дата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеВсе още няма инфо за ОС в ТР и x3news ... ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕх ама сте и вие, индианците са изчезващи, има ги само в резерватите и в казината ! Бъдете по толерантни и не дискриминирайте човека !
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Контрол панел после има поле в което изписва ника, който не искаш да четеш. За индианци върши идеална работа. Само цитатите се виждат, но няма идеално щастие.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Контрол панел после има поле в което изписва ника, който не искаш да четеш. За индианци върши идеална работа. Само цитатите се виждат, но няма идеално щастие.Last edited by Crusible; 08.07.2020, 12:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Батя, един технически въпрос - как/откъде се слага игнор на индианец?Сериозно питам, всъщност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТашуняк, не ти виждам постовете понеже си ми в игнора, само като някой те цитира /добре е от Инвестора да коригират това/
Мога само да коментирам, че ако имаше топки и действаше повече отколкота да говориш, вече можеше да си с 1 000 лв. напред
Жив и здрав!Сериозно питам, всъщност.
- 1 like
Коментар
Коментар