Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Нищо ново, всяка година е така, и без Covid.
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКолко остана до отчетите? За мен това е по-голямото срамота от дивидента, че без причина не ги предоставят. Да знам, че има отсрочка, но тя би имала смисъл, ако все още бяхме в извънредно положение, КППта и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Април месец някъде на едни пишмян инвестори тук им писах че при създалата се обстановка дивидент няма да дадат.Ако не се лъжа Батката беше единия дето беше много убеден че няма да падне под 1 лв и ще дадат дивидент.От него момент вече пропускам писанията му щото щом за 20 г на борсата той не е проумял къде инвестира няма смисъл да го взимам под внимание.
без кръчмаря няма значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Напомни ми как стисках от КТБ криза време и успях да махна на около 2, нито акция повече, за сега къде продам на БФБ, не се връщам, ако ще на АЕЦ-а акции да пуснат. Тук поне дивидент имаше, но и на това вече не може да се разчита. Грозно го спряха, можеше само да го намалят, много грозно, некоректно и отново минус към доверието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от piko Разгледай мнениеДнес има публикувана покана за свикване на ОСА на 30.09.2020г.
...................
9. Разпределяне на печалбата на дружеството за 2019 г. Проект за решение – ОС взема решение, съгласно предложение, съдържащо се в материалите по двневния ред;
....................Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Преди 2 г много пишмян инвестори дори ми обесняваха как съм изтървал влака като излязах на 1.72 при цкб. Що съм купувал имоти а не артии
Хихихихи ! Идиоти !
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Тази цена от 60ст, взе да Ви се вижда реалистичнаПреди 2г, бяхте на друго мнение
Не вярвам да падне цената чак до 60ст. Аз бих заложил в рамките на 75-80 като абсолютно дъно. Ще поживеем и ще видим.Last edited by aleks262; 08.09.2020, 16:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Тази цена от 60ст, взе да Ви се вижда реалистичнаПреди 2г, бяхте на друго мнение
. Що съм купувал имоти а не артии
Хихихихи ! Идиоти !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ташуне за сега познаваш !Кажи поне на колко да я чакаме, 50-60ст. или чак там няма да отиде ? Признавам, че липсата на дивидент много ме разочарова и мен, даже продадох това което ми беше на печалба при покупките ми от март месец !
Преди 2г, бяхте на друго мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ташуне за сега познаваш !Кажи поне на колко да я чакаме, 50-60ст. или чак там няма да отиде ? Признавам, че липсата на дивидент много ме разочарова и мен, даже продадох това което ми беше на печалба при покупките ми от март месец !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво става с тоя Потъник бре.Уж нямаше да падне под левче а то сега не може да изплува над него.Нека дойде есента да се преброят пилците пък после и зимата та да видим тогава дали няма да иде още надолу.
Кажи поне на колко да я чакаме, 50-60ст. или чак там няма да отиде ? Признавам, че липсата на дивидент много ме разочарова и мен, даже продадох това което ми беше на печалба при покупките ми от март месец !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Че тя есента дойде Вожде, - след 10тина дена, денят = нощта
Коментар
Коментар