IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Според мен, цената няма да падне под 18-20ст.Даже и да падне ще е краткосрочно- година,две,максимум пет
    Викаш артишки ще има доволно, няма да има опашка на касата?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Според мен цената плавно ще се спусне донакъм тринайсе стинки. Бавничко, така че да не боли,

Според мен, цената няма да падне под 18-20ст.Даже и да падне ще е краткосрочно- година,две,максимум пет
      Last edited by strol; 21.03.2021, 15:37.

Коментар

• "....видимо не си наясно защо акцията пада вече три години!
        ...."

и все пак, Scottie, би ли споделил какво според теб обяснява 3-годишния спад на chim! Все още имам

Коментар

• да продадеш албенки за да вземеш химикалки,не ми се вижда много разумно,ама времето ще покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Невъзможно, Велики Фараоне. Ако тук стане 13, колко ще стане ЗХБГ
            3ст

Коментар

92

Коментар

Според мен цената плавно ще се спусне донакъм тринайсе стинки. Бавничко, така че да не боли,

За какво да става?На загуба ли работят или имат отрицателен капитал или пък всички искат да продават щото е безнадеждно?

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Дай твоята прогноза за Хим според мен ще видим 60 стинкин

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е аз от както го помня все купува тук ,все чака да мине пакета ден -два и излита ме и така от 1.50 ги слушам тези лакартии
                      Има един Q2 той от 2 .26 чака да мине пакета
                      ​​​
                      А какво пречи да ги слушаш още

Коментар

Нека първо купи и тогава да броим загубите,
                        Е аз от както го помня все купува тук ,все чака да мине пакета ден -два и излита ме и така от 1.50 ги слушам тези лакартии
                        Има един Q2 той от 2 .26 чака да мине пакета
                        ​​​

Коментар

Като се хвалиш кажи колко бона загуби тук към момента
                          Аз не бързам ,хайде под 70 пак ще те попитам колко още занули
                          За ски банката да не питам нали
                          Нека първо купи и тогава да броим загубите,

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Чакам в засада, ако падне ще добавя.... само вчера освободих 70 бона кеш от Алтерко и Албена, а и други резерви има. Доволен съм от началото на годината като цяло и съм оптимист занапред!
                            Като се хвалиш кажи колко бона загуби тук към момента
                            Аз не бързам ,хайде под 70 пак ще те попитам колко още занули
                            За ски банката да не питам нали
                            Last edited by lobos; 20.03.2021, 22:48.

Коментар

Не имам си дисциплина ако падне до моите нива ще взема ако не здраве да е ,Марадона с Фолки от 1;46 се напъват
                              Чакам в засада, ако падне ще добавя.... само вчера освободих 70 бона кеш от Алтерко и Албена, а и други резерви има. Доволен съм от началото на годината като цяло и съм оптимист занапред!

Коментар

Да не е спаднал "вътъка" в Еспаня
                                Той и Марадона ще ти прави тук компания
                                Не имам си дисциплина ако падне до моите нива ще взема ако не здраве да е ,Марадона с Фолки от 1;46 се напъват

Коментар

Working...
                                X