If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хи хи. Тук в ЦКБ, Фиб и още няколко Пени сток хартии все се чака пакет да мине и винаги се намира някой с много милионни хартии да изсипе.
След като тия трите са Пени сток хартии какво търсят в състава на индекса а и са почетни членове и никой никога не е поставял въпросът
да ги махне от там?
Като се хвалиш кажи колко бона загуби тук към момента
Аз не бързам ,хайде под 70 пак ще те попитам колко още занули
За ски банката да не питам нали
Банката имам 12 ст. загуба на акция, а Флагмъна 4-5 някъде от средната, количества няма да казвам, че не е прилично.... като цяло последната 1 година съм на добра печалба благодарение на Доверие, Спиди, Трейс, Алтерко, БФБ и ЦКБ, което продадох цялото на 1.05 с прилична печалба преди месец и нещо.... над 15% ми е печалбата някъде, трябва да посмятам за да кажа точно
Бе то и за Титаник е имало ръгане с лакти пред касите... Та това не е критерий.
P.S. Зор да се качиш, зор да слезеш...
Като захванахме аналогиите, видях днес в лидъла луковици, 4бр лалета за 2,40. Викам си, - цели 30 стинки недостигат на 1 лале за да се размени за билетче за флагмана а ако бяха някогашните холандци изобщо нямаше да се замислят при възможност за обмяна
Дето се казва о времена, о нрави
Бе то и за Титаник е имало ръгане с лакти пред касите... Та това не е критерий.
P.S. Зор да се качиш, зор да слезеш...
То и аз си бях взел голям билет за първият. Ред на този Титаник и един колега без да иска не ме потопи на 13.март 2020 но явно съдбата си знае работата
Коментар