If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Химимпорт АД-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 05-10-2021г. от 15:00 часа в София - 1000, ул. Стефан Караджа 2, при следния дневен ред:...
Да - днес е събранието с повече от 3 месеца закъснение.
Но в последните години управляващите тук го превърнаха в 1 формално събитие,където миноритарите няма на кого даже и въпроси по същество да зададат.
Преди Иво Каменов ходеше поне на ОСА на ЦКБ ,сега и там го няма.
Дълги години г-н Керезов идваше на събранията поне на Химимпорт и отговаряше на нашите въпроси доколкото може - но миналата година и него го нямаше.
Да се надяваме ,че днес някой ще уважи миноритарите
Химимпорт АД-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 05-10-2021г. от 15:00 часа в София - 1000, ул. Стефан Караджа 2, при следния дневен ред:...
А дивидента кога ?
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Думата капитализация за мажото нищо не значи. Азе оня ден си пързулнах тука мижавия дял . Каня се алтеркото да доналазя. Успех, момци и дами
Точно гледах че тук съм си изчистил целия пакет Март месец и съм допълнил в Алтерко, ДОХ и Агрия. Чудесна маневра е била.
Юни и Юли обаче си взимам пак 100-тина тона между 85 и 88 ст. с идеята че най-сетне и това магаре ще полети, но уви...
Добре че все пак е малък % от целия портфейл и ръста на горните 3 не може да бъде съществено засегнат
Коментар