Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Човека си въобразява, че парите в банките ще потекат към борсата ! И на мен много ми се иска това да стане, но виждаме, че от години не се получава ! Това са най консервативните пари, които е почти невъзможно да стигнат до борсата, особено при ниската финансова култура на голямата част от населението !Last edited by Батя; 28.09.2021, 10:59.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Отрицателната лихва си я има от година вече , и полека лека свалят размера на депозитите които се облагат ......... вече не е лесно и пари да имаш !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнениеТва трябва явно много спешно да се сложи някъв данък на депозите и банките яко да лющят залюханите депозитарници с такси. Ми егати безобразието. Няма по.безсрамни пари от спящия депозит - направо като нямат грам инвестиционна култура или акъл- да ги слагат в Сребърния фонд.
имам Хим и не е препоръка
.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнение
Наборе,
ти ще влезеш пак на 17 ли? тва 90 стинки цена ли е за теб?вярно е, задържа се в ниското доста по-дълго отколкото и аз очаквах, но така имаше време за допълване.
Ще взема да си сменя ника на Софикс3000, че 2000 вече не актуално като се юрнете ще ги отнесете за нула време.
Не е препоръка имам
Не е препоръка, нямам !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
чак да се удвои не вярвам, но 1+ би трябвало да стане, вече колко ще е + е въпроса
Чакам я с нетърпение тази 1-ца с много мъничко + - че!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнениеднес дори на Бедо флотилията отлепи със сосен процент, рекох тука направо ще разцепим мрака....абе ей, ти, който пречиш на растежа на акцията дано да ти дойде данъчна ревизия, дано да те прекъснат баш кога искаш да излющиш нещо чуждо, дано ти спре интернета, и т.н.
Кво ще ги прай народа и бизнеса тия 100 млрд депозираните у банките.... бе вашта....дано дойде Асен1975 да ви налее малко отмалко мозък!
Тва трябва явно много спешно да се сложи някъв данък на депозите и банките яко да лющят залюханите депозитарници с такси. Ми егати безобразието. Няма по.безсрамни пари от спящия депозит - направо като нямат грам инвестиционна култура или акъл- да ги слагат в Сребърния фонд.
.
Дори някакъв % от тези милиарди да се насочи към БФБ малко вероятно е да се спре в ХИМ и компания докато не направят едни
50-100% за пред тълпата. Обаче всички виждаме реално какво се случва.
Имах, вече няма, но бих си взел малко, че имам загуби да избивам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko
Сънуване или хвърляне на боб !
Аз вече нямам !
ти ще влезеш пак на 17 ли? тва 90 стинки цена ли е за теб?вярно е, задържа се в ниското доста по-дълго отколкото и аз очаквах, но така имаше време за допълване.
Ще взема да си сменя ника на Софикс3000, че 2000 вече не актуално като се юрнете ще ги отнесете за нула време.
Не е препоръка имам
Коментар
-
днес дори на Бедо флотилията отлепи със сосен процент, рекох тука направо ще разцепим мрака....абе ей, ти, който пречиш на растежа на акцията дано да ти дойде данъчна ревизия, дано да те прекъснат баш кога искаш да излющиш нещо чуждо, дано ти спре интернета, и т.н.
Кво ще ги прай народа и бизнеса тия 100 млрд депозираните у банките.... бе вашта....дано дойде Асен1975 да ви налее малко отмалко мозък!
Тва трябва явно много спешно да се сложи някъв данък на депозите и банките яко да лющят залюханите депозитарници с такси. Ми егати безобразието. Няма по.безсрамни пари от спящия депозит - направо като нямат грам инвестиционна култура или акъл- да ги слагат в Сребърния фонд.
.Last edited by Up sofix up2000; 28.09.2021, 02:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеДо края на годината цената тук ще се удвои
Не се заяждам, имам и просто питамМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеДо края на годината цената тук ще се удвои
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеНяма как при толкова напечатана и излята от небето шума, това да не се отрази и на хартиите от групата. Ковид надуването се наблюдава във всички сектори. И не само в България - навсякъде по света. Просто тук не е калкулирано все още, но лека по-лека гемията отлепва от дъното и няма как да е другояче...
Т.е Хим на цена от 80 стотинки няма как да бъде видян никога повече!
Тепърва предстои сериозното наваксване, дори и да бъде чисто инфлационно.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар