Кирчо договорил до два месеца директна авиолиния София - Скопие.......... България Еър
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеВ момента се прави цена за някой ...... по скоро излизащ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСпоред мен покачването на цената има връзка с излизането на атинската борса.
На мажовците акции в сигмент пени, хич не им допада...Ще направят едни хубави графики на растеж, само и само да се закачат големите фондове.
До колко ще докарат акциите, това само те си знаят...
Според мен едни 30 %, като начало е добре....и се чудих кога ще му е рожденния ден
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ааааа, ето кой направил оборота вчера!!!
Добре дошъл в платформата на форума, липсваше и доста хора почнаха да пресмятат, че отиват към 0,45!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеТОГАВА ТАЯ МЕЧКА ЩО ПРОДАВА СЕГА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Много лесно - сантимент. На абсолютно всички, дето търгуват на БФБ, е ясно, че и ПИБ, и Хим, и разни други, да не оспамвам темата, са много подценени акции (на хартия) и като тръгнат да качват, ще качат рязко и с отскок, стига д аима мажо, тип чичикака и ортака, дето да даде първоначален тласък (тук му викат шихана или алигатора).
Интересното е друго - тъй като парите на БФБ са ограничени, за да се влиза тук, следва да се продава на друго мястол особено в разните балони, и тогава става веселоТа гледаме с интерес мача, поне за мен си е супер зрелище
- 1 like
Коментар
-
На фона на общото ниво на борсата , цените на ХИМ, ЦКБ и ПИБ са страшно подценени. Рано или късно ще има корекция. .... Предстои да видим дали ще е сега или след годишните отчети за които очаквам да са доста по-добри от за 2020г. !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
добре, но как се обяснава този синхрон тук и при ПИБ - различни мажовци, а купуват едновременно?
Интересното е друго - тъй като парите на БФБ са ограничени, за да се влиза тук, следва да се продава на друго мястол особено в разните балони, и тогава става веселоТа гледаме с интерес мача, поне за мен си е супер зрелище
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
ОТ ТРИ ДЕНА НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ ЛЕВЧЕТО.
ТО И ЛЕВЧЕТО НЕ Е КАТО ПРЕДИ ДЕ.С ТАЯ ИНФЛАЦИЯ.
ЦЕНАТА ЗА ТЕЗИ АКТИВИ Е ПОНЕ ПО ДВЕ.Last edited by superexpert; 11.01.2022, 11:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеМЕЧКАТА МАЧКА МАДЖО ДНЕС.
МНОГО ИМА ОЩЕ МАЙ.
Коментар
Коментар