Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМного хубаво ги обират на 1.65 - 1.70 последните седмици.
След това полетът ще е чист и по-дълъг.
ако е нагоре - гориво от къде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
Мечти, мечтиии !The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМного хубаво ги обират на 1.65 - 1.70 последните седмици.
След това полетът ще е чист и по-дълъг.Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Мда,да видим дали днес минаваме 1.70лв.The strongest stand last.
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение_1912_Да имаш нещо повече да кажеш???
по спомени беше казал 1,80 което е около 10% отклонение
ще намеря твоята графика и тогава ще пиша за да съм максимално коректен...
инта55, ти нещо повече ще кажеш ли?Last edited by _1912_; 04.01.2017, 18:54.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеБаларев, честито за познатия резултат даден 5 месеца по-рано ............... впечатлен съм...
Въпреки, че последната сделка беше на 1,67 реално целия ден търговията беше на 1,68 -> точно толкова колко беше предположил ти...
моето предположение е, че до края на януари ще тестваме 2 лева така като гледам графиката за последните 3 месеца
[ATTACH=CONFIG]n3155810[/ATTACH]
има ли желаещи един нов облог да направим?
Коментар
-
Баларев, честито за познатия резултат даден 5 месеца по-рано ............... впечатлен съм...
Въпреки, че последната сделка беше на 1,67 реално целия ден търговията беше на 1,68 -> точно толкова колко беше предположил ти...
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Не е препоръка за нищо, но предполагам около 1.80 лева.
има ли желаещи един нов облог да направим?
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение[/LIST]Господа какво е това мълчание, забравихте ли за малкото сладко басче?!Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеБраво balarev!
А сега кажи как ще свършим януари месец.
Коментар
Коментар