Първоначално изпратено от _1912_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Прочети си внимателно тарифата на която търгуваш и ще разбереш защо правят сделки до 800 лв.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
тогава се жъне, май? .................. да се върнем към комисионните на борсата...
мисля, че причината за тези сделки не е в комисионната
преди десетина години слагах оферти с еднакви числа ............... например 222 или 333 или 555 .................. мисля, че тези сделки с нетрадиционни бройки са на някой зевзек който се смее на нашите предположения защо ги прави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Не те разбрах! Искаш да ме качиш в портрет над главата ти и да ме боготвориш! Учи се ... лошо няма! Само не се засягай днеска ми е весело!НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Няма обещано, бе обявено "промяна на дивидентната политика", значи че ще започнат да дават по обикновените, както за първи път се случи миналата година, а за размера към момента може само да се гадае.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
готов съм да те кача на стенда .................. искаш ли?
Не те разбрах! Искаш да ме качиш в портрет над главата ти и да ме боготвориш! Учи се ... лошо няма! Само не се засягай днеска ми е весело!
Коментар
-
обещаха, че дивидента който до сега даваха на привилегията вече да го разпределят на всички акции
моляМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Що, да не е да си готов да ме засрамиш?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
заложил съм капаните и чакам някой да се хване, а през това време правя гимнастика за пръстите ................ нищо лошо, нали?
мисля, че няма смисъл да си ги мерим ....... кой прави повече оборот на БФБ, нали?
Коментар
-
По писането. Повече време отделяте за писане. Разбира се - това е само предположение. Всеки си знае себе се.
мисля, че няма смисъл да си ги мерим ....... кой прави повече оборот на БФБ, нали?
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
как реши, че не търгуваме? ............... съдиш по себе си ли?
По писането. Повече време отделяте за писане. Разбира се - това е само предположение. Всеки си знае себе се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеЗдравейте, малко съм му отървал края,
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениепреобразуваха ли привилигированите акции,
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениесвърши ли им дивидента
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениекакво може да се очаква от мажоритарите.
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеБлагодаряНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеРазлични стилове на търгувия! Вие не търгувате, а само си чешете езиците! Гледайте да изкарате някой % печалба, защото другото е загубено време! Които искат-купуват, другите-продават, а третите са ПУБЛИКА и се правят на критици-защо така, а не иначе! Не ви разбирам!НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
не, силна ми е през юни и юли..
мисля, че причината за тези сделки не е в комисионната
преди десетина години слагах оферти с еднакви числа ............... например 222 или 333 или 555 .................. мисля, че тези сделки с нетрадиционни бройки са на някой зевзек който се смее на нашите предположения защо ги правиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар