Днес половината оборот на борсата е направен от тази позиция ... на фона на емоциите от промяната на Софикс тази акция продължава да пада. Надявам се скоро да видим промяна на посоката ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
кой е казал че съм продавал?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Ако преди месец си продавал на тази цена, сега можеш на същата да си купиш, това е голям шанс за теб затова те кефи, малко се прецакваш с комисионните но така е - рискове на професията.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМен ме кефи движението на акцията, а вас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМен ме кефи движението на акцията, а вас?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМен ме кефи движението на акцията, а вас?“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИмаше преди време прогнози за около 2 лв. Толкова то от БФБ.
На всички пазара има печеливши и губещи акции, радващи и разочароващи инвеститорите...
Защо все трябва да плюваме по родното, сякаш всичко чуждо е само рози и аромат!?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеОфициално: ЦКБ по скъпа!Ако има някаква корекция пътищата са два: или хима поскъпва или банката пада. Ще гледаме...
Коментар
Коментар