If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въпрос на мащаби! А пробвай да влезеш със 50-100К "като тръгне".. Ще влезеш ама ще си платиш едни 15-20% "такса потвърден тренд"
Аз предпочитам да си я спестя.. тя играта и посоката са ясни на 99%, не ми се плаща таксата заради 1% несигурност
Въпрос на мащаби! А пробвай да влезеш със 50-100К "като тръгне".. Ще влезеш ама ще си платиш едни 15-20% "такса потвърден тренд"
Аз предпочитам да си я спестя.. тя играта и посоката са ясни на 99%, не ми се плаща таксата заради 1% несигурност
Да, питам. Тук направих едни мъчни 17-20% за три месеца, след това падна. А за навън още малко като се оцапа тръмпетката, пак ще ръся шортови акъли..
ами компанията с по-принцип най-фрапиращите приходи и печалби остана задмината от еурохолда по приходи.
но пък остана и най-бавно движеща се на фона на останалите променящи курсове. аз се надявам че тук отново ще има раздвижване нагоре, затов аи сложих едни 25к отгоре. но всеки сам си преценява
логичния въпрос в момента е не дали ще се вкара репо парите обратно в ХИМ-а, а сега би следвало да се запиташ следното:
този който продаде 550 какции в ХИМ последните седмици сега като си прибра обратно милион и половина акции на ХИМ дали ще продължи да продава или ще търси изход на по-високи цени
Както писах тук се уча всеки ден, но как да съм сигурен че е тоя същия дето ги продава е същия репаджия? Просто нещо ми се губи може би.
А кинтите от репото за 1 мил знае ли се че ще ги бутнат пак в Хим, може да ги ползват ссмо за обезпечение за нещо друго?
логичния въпрос в момента е не дали ще се вкара репо парите обратно в ХИМ-а, а сега би следвало да се запиташ следното:
този който продаде 550 какции в ХИМ последните седмици сега като си прибра обратно милион и половина акции на ХИМ дали ще продължи да продава или ще търси изход на по-високи цени
Коментар