IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Въпрос на мащаби! А пробвай да влезеш със 50-100К "като тръгне".. Ще влезеш ама ще си платиш едни 15-20% "такса потвърден тренд"
    Аз предпочитам да си я спестя.. тя играта и посоката са ясни на 99%, не ми се плаща таксата заради 1% несигурност
    това лице липсва в колекцията на господа

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Именно.
      Ще вляза, като тръгне, така реших..
      Въпрос на мащаби! А пробвай да влезеш със 50-100К "като тръгне".. Ще влезеш ама ще си платиш едни 15-20% "такса потвърден тренд"
      Аз предпочитам да си я спестя.. тя играта и посоката са ясни на 99%, не ми се плаща таксата заради 1% несигурност

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        когаааааа???????????????????????
        Именно.
        Ще вляза, като тръгне, така реших..
        The strongest stand last.

Коментар

• когаааааа???????????????????????

Коментар

Да, питам. Тук направих едни мъчни 17-20% за три месеца, след това падна. А за навън още малко като се оцапа тръмпетката, пак ще ръся шортови акъли..
            ами компанията с по-принцип най-фрапиращите приходи и печалби остана задмината от еурохолда по приходи.
            но пък остана и най-бавно движеща се на фона на останалите променящи курсове. аз се надявам че тук отново ще има раздвижване нагоре, затов аи сложих едни 25к отгоре. но всеки сам си преценява

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

ти ли питаш? преди сипеше акъл за шортване на дакси ниси и цие, сега питаш дали да слагаш едни пари тук!?!
              Да, питам. Тук направих едни мъчни 17-20% за три месеца, след това падна. А за навън още малко като се оцапа тръмпетката, пак ще ръся шортови акъли..

Коментар

Освободих едни пари, да ги слагам ли тук...?
                ти ли питаш? преди сипеше акъл за шортване на дакси ниси и цие, сега питаш дали да слагаш едни пари тук!?!

Коментар

• Освободих едни пари, да ги слагам ли тук...?

Коментар

• няма ли да изкарат самосвала вече

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                      http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtrades

не са отворени репа, а това са затворени репа

сега репата се отварят на 97 ст., а преди 6 месеца тези репа са ги отваряли на 54-55 стинки и сега се затварят на +57 ст.
                      Баш ролване си е, симетрични са

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

логичния въпрос в момента е не дали ще се вкара репо парите обратно в ХИМ-а, а сега би следвало да се запиташ следното:

този който продаде 550 какции в ХИМ последните седмици сега като си прибра обратно милион и половина акции на ХИМ дали ще продължи да продава или ще търси изход на по-високи цени
                        Както писах тук се уча всеки ден, но как да съм сигурен че е тоя същия дето ги продава е същия репаджия? Просто нещо ми се губи може би.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Това е въпрос за 100 К лева.....
                          ами дай ми 100 К лева и ще ти отговоря на въпроса
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• гледам, че нищо не се е променило за 2 месеца във форума откакто не влизам

все същите хуморески се пишат и все едни и същи герои разсмиват публиката ................. само голямата звезда липсва, но тя навярно е на ТИР-а...

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                              А кинтите от репото за 1 мил знае ли се че ще ги бутнат пак в Хим, може да ги ползват ссмо за обезпечение за нещо друго?
                              логичния въпрос в момента е не дали ще се вкара репо парите обратно в ХИМ-а, а сега би следвало да се запиташ следното:

този който продаде 550 какции в ХИМ последните седмици сега като си прибра обратно милион и половина акции на ХИМ дали ще продължи да продава или ще търси изход на по-високи цени

Коментар

• http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtrades

Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                                Отворени репа
                                не са отворени репа, а това са затворени репа

сега репата се отварят на 97 ст., а преди 6 месеца тези репа са ги отваряли на 54-55 стинки и сега се затварят на +57 ст.

Коментар

Working...
                                X