Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеЗа къде бързаме? Има и дивидентче, пак е по-добре от депозит. Докато не продадеш, не си на загуба. Аз си мисля, че продаващите ще съжаляват. Дали за банката ще дават дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениене се научиха как се продаваThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДано скоро се вдигне цената при тая гемия,че доста хора подлъга да инвестират в нея.При някой колеги ще стане 3 г да стискат горешия картоф на загуба.The strongest stand last.
Коментар
-
По - голямата печалба с 5 млн. се дължи основно на "Разаходи за данъци, нетно", която този път е положителна и прибавя към резултата. Значителен ръст и при печалбата от операции с финансови изнструменти.
Много добре и че дългът, който намаля значително в края на миналата година, продължава да е на ниски нива.
Последните отчети са оптимистични.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Тука най-вероятно акциите си остават в групата или в "наши" хора.
В бъдеще, когато акцията е на една друга цена ще се продават и на други акционери и чужденци, после цената ще падне, големите акционери ще решат да излизат, нашите герой ще ги натиснат цената ще отиде в ниското и така...................
Last edited by polax; 28.04.2017, 19:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеПенсионния им фонд купува, ако не е той да поеме продавачите смятайте къде ще е цената. Още ли имате надежди
Коментар
Коментар