А аз си мислех, че разговарям със сериозни хора. Тези които ме познават знаят, че се отнасям с уважение към всеки, който има макар и една акция от дружество в групата. Жалко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
Айде сега, не дърпайте дявола за опашката! Да дават дивидент по-сносен, че срамота!
Що не? Завършен цикъл, след три години отново на борсата с по 2,5пъти цена за опрясняване на паметта !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Дивидента си е добро продължение, но едно отписване си е ход за завиждане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеНама лошо - всеки има право да мечтае. Но бихте могли да мечтаете за по-реални неща, като например дивиденти. А иначе ми е малко странна логиката за обратното изкупуване и това, че парите остават в дружеството.
Дивидента си е добро продължение, но едно отписване си е ход за завиждане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеНама лошо - всеки има право да мечтае. Но бихте могли да мечтаете за по-реални неща, като например дивиденти. А иначе ми е малко странна логиката за обратното изкупуване и това, че парите остават в дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеУважаеми форумци, а не иска те ли да отпишем Химимпорт от борсата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеУважаеми форумци, а не иска те ли да отпишем Химимпорт от борсата?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеУважаеми форумци, а не иска те ли да отпишем Химимпорт от борсата?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Може ли аз, че Шефа е много зает....
Може не само да се даде дивидент, но с неразпределената печалба да се направи обратно изкупуване...Парите пак са си в дружеството, но е мъниииичко по справедливо акционерното участие...( демек ще се чувстваме по - малко прецакани ..)
ПП Аз не предпочитам да се лиша от дивидента.....никак даже...
А .... може ли едно танго на плаца ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от angel04 Разгледай мнениеГ-н Керезов, възможно ли е тази година вместо да раздавате дивидент, да направите едно обратно изкупуване? Като един дребен акционер (за съжаление вече не спекулант) предпочитам да се лиша от него, но най-накрая да се отпуши позицията, Надявам се колегите да ме подкрепят
Може не само да се даде дивидент, но с неразпределената печалба да се направи обратно изкупуване...Парите пак са си в дружеството, но е мъниииичко по справедливо акционерното участие...( демек ще се чувстваме по - малко прецакани ..)
ПП Аз не предпочитам да се лиша от дивидента.....никак даже...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар