Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не обичаш манипулациите и в двата аспекта....
Нека да видим решенията и тогава ще коментираме...
Аз също я заглеждам ,но не обичам да бъда манипулирам , при положение че ще има дивидент но дали само при привилигированите или при всички и по колко.....
Пенко се силеше с Василев а сега ни дума ни, вопъл....
От два месеца Василев размества едни акции от един джоб в другия...
Мисия Лондон е пред провал ...?
Поздрави!
мисия лондон не е провал.
провал е тъпата държава, че за 20г НИЩО не можА да промени, да направи, не променя и не прави и няма и да направи. а държавата увяхва.
мисия лондон е нещо много добро, което се крепи или ще се крепи в/у блатото на управляващите селтаци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Убаво бре Монти ...
Ти какво очакваш като процент в тез гладни откъм лихви времена ..? 10, 20 или нагоре..!
Аз и на 5 % съм съгласен....
Нека да видим решенията и тогава ще коментираме...
Аз също я заглеждам ,но не обичам да бъда манипулирам , при положение че ще има дивидент но дали само при привилигированите или при всички и по колко.....
Пенко се силеше с Василев а сега ни дума ни, вопъл....
От два месеца Василев размества едни акции от един джоб в другия...
Мисия Лондон е пред провал ...?
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
И кое му доброто ,при положение че ще се гласува все пак 1/2 дивидент по привилигированите....?
Ти си такъв тип нагласа ,че даже когато си наводнен до брадичката си с вода ,ще обсъждаш добрата новина че ще пиеш вода без да се навеждаш....
Изчакай цялата новина и всички документи и решения да се внесат и тогава коментирай...
Ти какво очакваш като процент в тез гладни откъм лихви времена ..? 10, 20 или нагоре..!
Аз и на 5 % съм съгласен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
добър знак
Ти си такъв тип нагласа ,че даже когато си наводнен до брадичката си с вода ,ще обсъждаш добрата новина че ще пиеш вода без да се навеждаш....
Изчакай цялата новина и всички документи и решения да се внесат и тогава коментирай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Разпределяне на дивидент, по предложение на УС. Но няма точна сума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Разпределяне на дивидент, по предложение на УС. Но няма точна сума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ей все се каня на тоя ел.подпис!!!
Моля някой да помогне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНякой с електронен подпис може ли да каже какво пише в търговски регистър за 'Покана за свикване на общо събрание на акционерите' и 'Протокол от заседание на Управителния съвет'
Моля някой да помогне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеЕхоо групичката вярващи това има ли бъдеще при вас
""От какво се интересуваха най-много чуждестранните инвеститори?
„Проявиха задълбочен интерес към прилагането на практиките за добро корпоративноуправление в българските публични компании, тъй като за тях като инвеститори от развити пазари спазването на основните принципи за корпоративно управление е от ключово значение за техните инвестиционни решения в развиващи се пазари“, заяви Български""
Коментар
-
Ехоо групичката вярващи това има ли бъдеще при вас
""От какво се интересуваха най-много чуждестранните инвеститори?
„Проявиха задълбочен интерес към прилагането на практиките за добро корпоративноуправление в българските публични компании, тъй като за тях като инвеститори от развити пазари спазването на основните принципи за корпоративно управление е от ключово значение за техните инвестиционни решения в развиващи се пазари“, заяви Български""
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
дано , дано , дано до всяко добро същество застане поне още едно......Тогава наистина ще се отпуши...
п.с. нямам и от двете
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар