днес да не е почивен ден?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепоне дата за оса вижда ли се?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеMисля,че не е тука темата за политика .
Но и аз донякъде съм съгласен с Киро ,че трябва промяна.
Малко тъпо е да заявиш.че искаш да развиваш капиталов пазар от от трибуната на НС, а после да спираш приватизацията на БФБ.
Или не до там добре обмислената и подготвената мисия в Лондон.
Относно Химимпорт:
В обявата за ОСА има 2 различни точки за дивидент - 1 за старите прив.акции и друга за разпределение на дивидент за всички акции.
Както бе споменато по горе размера на този дивидент не е уточнен.
Наличието на дивидент е нещо нормално след като миналата година декларираха промяна в дивидентната политика на Химимпорт.
По - скоро би трябвало да се търси промяна в тази насока и при други свързани акции на дружеството.
Даже и да е символичен - просто по - добре се приемат от всички инвеститори дружества ,които споделят печалбите си с акционерите си.
Затова и дружества като Сирма ,Хика ,Еврохолд и други почнаха да предлагат дивиденти.
В противен случай за мен ще означава , че подлагат на съмнение.... своята кондиция...Въпреки отличната оценка от теста ...
Бих се изразил метафорично , като дългогодишен акционер :
.... седящ на брега на реката, търпеливо чакайки да доплават "....." видях как по течението се носи платноходка с надпис FIB
Голям срам .
п.с. имам в ЦКБЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Mисля,че не е тука темата за политика .
Но и аз донякъде съм съгласен с Киро ,че трябва промяна.
Малко тъпо е да заявиш.че искаш да развиваш капиталов пазар от трибуната на НС, а после да спираш приватизацията на БФБ.
Или не до там добре обмислената и подготвената мисия в Лондон.
Относно Химимпорт:
В обявата за ОСА има 2 различни точки за предложения за дивидент - 1 за старите прив.акции и друга за разпределение на дивидент за всички акции.
Както бе споменато по горе размера на този дивидент не е уточнен.
Наличието на дивидент е нещо нормално след като миналата година декларираха промяна в дивидентната политика на Химимпорт.
По - скоро би трябвало да се търси промяна в тази насока и при други свързани акции на дружеството.
Даже и да е символичен - просто по - добре се приемат от всички инвеститори ( наши и външни ) дружества ,които споделят печалбите си с акционерите си.
Затова и дружества като Сирма ,Хика ,Еврохолд и други почнаха да предлагат дивиденти.Last edited by vale1; 21.05.2017, 20:14.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Все сте комунисти Пенко- милиционеркомунистите Ви минаха всякакви граници на крадене и корупция..Това си е правителство на КОЙ с негови министри..Бивши комунисти няма , а Борисов , Цветанов, Цачева, Павлова и много други от управляващите са такива..Затова сме на това положение- кланове на комунисти се правят на различни и се редуват да крадат..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАаа няма така да пишете..Според Пенко , Бик в атака и мистър Профит,вече 9 години сте цветущи и благоденстващи през управлението на ГЕРБ..Нали си ги избират..То не може хем да не искаш да махаш Черешаря , хем после да искаш промята..Има си оценки и доклади за корупцията и равнището на икономиката от ЕС и все са негативни..Когато аз пиша за лошото положение бардовете на Кой ми опонират..Не в само в Лондон , а всички прекрасно знаят какво е положението тук и че никой не мисли за реформи..Преди няколко дене Профита ми писа , че нямало нужда от чужди инвеститори и по добре било без тях..Та се правят и на големи икономисти и анализатори и проповядват Стабилната си държава- мизерия , корупция и олигархия..
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ааа няма така да пишете..Според Пенко , Бик в атака и мистър Профит,вече 9 години сте цветущи и благоденстващи през управлението на ГЕРБ..Нали си ги избират..То не може хем да не искаш да махаш Черешаря , хем после да искаш промята..Има си оценки и доклади за корупцията и равнището на икономиката от ЕС и все са негативни..Когато аз пиша за лошото положение бардовете на Кой ми опонират..Не в само в Лондон , а всички прекрасно знаят какво е положението тук и че никой не мисли за реформи..Преди няколко дене Профита ми писа , че нямало нужда от чужди инвеститори и по добре било без тях..Та се правят и на големи икономисти и анализатори и проповядват Стабилната си държава- мизерия , корупция и олигархия..
Коментар
Коментар