IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• днес да не е почивен ден?

Коментар

• @Имперсов, дай прогноза за дивидента

Коментар

• Ако големия продавач е по привършил и ако не се появи друг зорлия може и да мръднем

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Утре на 1.80?
          поне

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Утре на 1.80?
            Мхм, и така от половин година

Коментар

• Утре на 1.80?

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Нa 27.6 от 16 часа
                мерси Валка!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  поне дата за оса вижда ли се?
                  Нa 27.6 от 16 часа

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                    Mисля,че не е тука темата за политика .
                    Но и аз донякъде съм съгласен с Киро ,че трябва промяна.
                    Малко тъпо е да заявиш.че искаш да развиваш капиталов пазар от от трибуната на НС, а после да спираш приватизацията на БФБ.
                    Или не до там добре обмислената и подготвената мисия в Лондон.
                    Относно Химимпорт:
                    В обявата за ОСА има 2 различни точки за дивидент - 1 за старите прив.акции и друга за разпределение на дивидент за всички акции.
                    Както бе споменато по горе размера на този дивидент не е уточнен.
                    Наличието на дивидент е нещо нормално след като миналата година декларираха промяна в дивидентната политика на Химимпорт.
                    По - скоро би трябвало да се търси промяна в тази насока и при други свързани акции на дружеството.
                    Даже и да е символичен - просто по - добре се приемат от всички инвеститори дружества ,които споделят печалбите си с акционерите си.
                    Затова и дружества като Сирма ,Хика ,Еврохолд и други почнаха да предлагат дивиденти.
                    Ако дадат и при ЦКБ ще бъде изненада за пазара, но абсолютно логично .
                    В противен случай за мен ще означава , че подлагат на съмнение.... своята кондиция...Въпреки отличната оценка от теста ...
                    Бих се изразил метафорично , като дългогодишен акционер :
                    .... седящ на брега на реката, търпеливо чакайки да доплават "....." видях как по течението се носи платноходка с надпис FIB
                    Голям срам .
                    п.с. имам в ЦКБ
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• поне дата за оса вижда ли се?

Коментар

• Очаквам да дадат дивидент и по обикновените акции.Те обещаха миналата година, а това е и пътя за стабилизирането и развитието на компанията..

Коментар

• Mисля,че не е тука темата за политика .
                          Но и аз донякъде съм съгласен с Киро ,че трябва промяна.
                          Малко тъпо е да заявиш.че искаш да развиваш капиталов пазар от трибуната на НС, а после да спираш приватизацията на БФБ.
                          Или не до там добре обмислената и подготвената мисия в Лондон.
                          Относно Химимпорт:
                          В обявата за ОСА има 2 различни точки за предложения за дивидент - 1 за старите прив.акции и друга за разпределение на дивидент за всички акции.
                          Както бе споменато по горе размера на този дивидент не е уточнен.
                          Наличието на дивидент е нещо нормално след като миналата година декларираха промяна в дивидентната политика на Химимпорт.
                          По - скоро би трябвало да се търси промяна в тази насока и при други свързани акции на дружеството.
                          Даже и да е символичен - просто по - добре се приемат от всички инвеститори ( наши и външни ) дружества ,които споделят печалбите си с акционерите си.
                          Затова и дружества като Сирма ,Хика ,Еврохолд и други почнаха да предлагат дивиденти.
                          Last edited by vale1; 21.05.2017, 20:14.

Коментар

• Все сте комунисти Пенко- милиционеркомунистите Ви минаха всякакви граници на крадене и корупция..Това си е правителство на КОЙ с негови министри..Бивши комунисти няма , а Борисов , Цветанов, Цачева, Павлова и много други от управляващите са такива..Затова сме на това положение- кланове на комунисти се правят на различни и се редуват да крадат..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Ааа няма така да пишете..Според Пенко , Бик в атака и мистър Профит,вече 9 години сте цветущи и благоденстващи през управлението на ГЕРБ..Нали си ги избират..То не може хем да не искаш да махаш Черешаря , хем после да искаш промята..Има си оценки и доклади за корупцията и равнището на икономиката от ЕС и все са негативни..Когато аз пиша за лошото положение бардовете на Кой ми опонират..Не в само в Лондон , а всички прекрасно знаят какво е положението тук и че никой не мисли за реформи..Преди няколко дене Профита ми писа , че нямало нужда от чужди инвеститори и по добре било без тях..Та се правят и на големи икономисти и анализатори и проповядват Стабилната си държава- мизерия , корупция и олигархия..
                              при другарката щяхме да цъфнем и вържем, аман от комунисти

Коментар

• Ааа няма така да пишете..Според Пенко , Бик в атака и мистър Профит,вече 9 години сте цветущи и благоденстващи през управлението на ГЕРБ..Нали си ги избират..То не може хем да не искаш да махаш Черешаря , хем после да искаш промята..Има си оценки и доклади за корупцията и равнището на икономиката от ЕС и все са негативни..Когато аз пиша за лошото положение бардовете на Кой ми опонират..Не в само в Лондон , а всички прекрасно знаят какво е положението тук и че никой не мисли за реформи..Преди няколко дене Профита ми писа , че нямало нужда от чужди инвеститори и по добре било без тях..Та се правят и на големи икономисти и анализатори и проповядват Стабилната си държава- мизерия , корупция и олигархия..

Коментар

Working...
                                X