Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Така е, затова не се косете толкова, а си взимайте дивидента. Моя тази година ще е 9ст. от привилегиите + 5ст., така че не е зле.
няма ли да я да променят тази проточена практика. самосъсипаха и без това жалката бфб. колкото по-скоро го превеждат по подсметки, толкова подобре. да взимат пример от германците, никакво туткане - 3 дни след ОСА дивидента е подсметките, а беше до миналата година на следв. ден след оса е там. то това е всъщност за кфн, регулатори и пр. знам ли и аз вече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеМъка, мъка, мъка...нямам думи. Тук трябва много време и желязно търпение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАбе тук нали щяхме да къртим мивки?Да не би да се счупи къртача?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАбе тук нали щяхме да къртим мивки?Да не би да се счупи къртача?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнение
Ми един влиза, друг излиза - съвсем в рамките на нормалното. Нека видим какво ще стане след месец - казаха, че до месец ще има раздвижване с регистрацията на фонда в Лондон.
http://www.capital.bg/biznes/finansi...liamata_scena/
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеСлед "мисията" в Лондон, как тълкувате това ?
Коментар
Коментар