IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Важното е компанията да върви добре, показват го резултатите последните тримесечия, цената ще се случи.
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tony
      Фармата има и мажоритар, за който цената е от значение
      Кой е този мажоитар Тони, че така се прикрил в раздробената акционерна структура и защо ли му е било необходимо да го прави така. ако е толкова читав и публичен?? Тeлекомплект Инвест АД 20,07% Други физически лица 3,55% Софарма АД 3,87% Ромфарм компани ООД 18,04% Донев Инвестмънтс Холдинг АД 24,73%
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
        Обещавам като си напазаря другата седмица да ти я пуснем нагоре Не насилвай нещата принудително, (и на всяка цена само заради облог), крайния резултат може да е негативен))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Фармата се отпуши с резултати, а тук още са на буксир.
          Фармата има и мажоритар, за който цената е от значение

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Тая агония тук кога ще приключи☹ Фармата се отпуши а тука когаааа?
            Фармата се отпуши с резултати, а тук още са на буксир.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

Обещавам като си напазаря другата седмица да ти я пуснем нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Тая агония тук кога ще приключи☹ Фармата се отпуши а тука когаааа?
                Обещавам като си напазаря другата седмица да ти я пуснем нагоре
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Тая агония тук кога ще приключи☹ Фармата се отпуши а тука когаааа?

Коментар

• Моля, не правете айсберги с връх 200 броя. Не е обосновано, а и няма кой да се стресне толкова от бройките Ви!
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• тук ми се струва, че първо големия акционер трябва да си вземе дивидента, второ да купи определен пакет от някой на прилично ниска цена и чак тогава ще я пуснат на свобода да си катери тази позиция, същото се отнася и за банката според мен. Времето ще покаже!

Коментар

• Вече става ... очегадно... как натискат тук, явно си има причина

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                          Момчета ХИМ дава дивидент втора поредна година......още миналата година прогнозирах че това ще се случи и познах......това е добре...поздравления към мениджмънта а на който не му харесва да си продава акциите и да не дава акъл и наклон що ги е продал
                          +1
                          И нормален оборот има, та и това не е оправдание вече...
                          От ХИМ съм доволен !

Коментар

• Момчета ХИМ дава дивидент втора поредна година......още миналата година прогнозирах че това ще се случи и познах......това е добре...поздравления към мениджмънта а на който не му харесва да си продава акциите и да не дава акъл и наклон що ги е продал

Коментар

• Пълно е с хейтъри, не им обръщайте внимание! Обикалят и насаждат мнения защо да не се купуват определени акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

чак на есен и двата, нали!?
                                няма ли да я да променят тази проточена практика. самосъсипаха и без това жалката бфб. колкото по-скоро го превеждат по подсметки, толкова подобре. да взимат пример от германците, никакво туткане - 3 дни след ОСА дивидента е подсметките, а беше до миналата година на следв. ден след оса е там. то това е всъщност за кфн, регулатори и пр. знам ли и аз вече....
                                Мисля, че прекаляваме малко с недоволството. Преди години самата идея Хим да раздава дивидент бе абсурдна, а сега когато това е факт пък искаме по-бързо да става. Плюс това няма как да стане за 1-2 дни след ОСА тъй като по закон право на дивидент имат лицата притежаващи акции 14 дни след ОСА!
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X