Важното е компанията да върви добре, показват го резултатите последните тримесечия, цената ще се случи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TonyФармата има и мажоритар, за който цената е от значениеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnightОбещавам като си напазаря другата седмица да ти я пуснем нагоре Не насилвай нещата принудително, (и на всяка цена само заради облог), крайния резултат може да е негативен))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Фармата се отпуши с резултати, а тук още са на буксир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТая агония тук кога ще приключи☹ Фармата се отпуши а тука когаааа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
Обещавам като си напазаря другата седмица да ти я пуснем нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТая агония тук кога ще приключи☹ Фармата се отпуши а тука когаааа?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеМомчета ХИМ дава дивидент втора поредна година......още миналата година прогнозирах че това ще се случи и познах......това е добре...поздравления към мениджмънта а на който не му харесва да си продава акциите и да не дава акъл и наклон що ги е продал
И нормален оборот има, та и това не е оправдание вече...
От ХИМ съм доволен !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
чак на есен и двата, нали!?
няма ли да я да променят тази проточена практика. самосъсипаха и без това жалката бфб. колкото по-скоро го превеждат по подсметки, толкова подобре. да взимат пример от германците, никакво туткане - 3 дни след ОСА дивидента е подсметките, а беше до миналата година на следв. ден след оса е там. то това е всъщност за кфн, регулатори и пр. знам ли и аз вече....Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар