IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много ми харесва Химчето и съм много доволен..Ето до какво водят повишаващите се дивиденти..Все така напред и нагоре..

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

И вратата май е тясна.
      Тясна, тясна, колко да е тясна -180, цял портал. Всеки рано станал днес може да мине и да продължи нагоре. Кой сварил - сварил!

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
        1.80 Чука на вратата
        И вратата май е тясна.

Коментар

• 1.80 Чука на вратата

Коментар

• Честит ви нов 2-годишен връх по позицията
            Last edited by dex; 08.06.2017, 11:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              в краткия си стаж на бфб съм виждал няколко пъти как като свърши продавача хвръква тапата при Химимпорт. Вчера не видях такова движение нагоре, май тоя има още тук?
              Така е Тони, но аз вчера видях предпазливост и ослушване. Ако и днес продължат покупките към края на деня или утре може да видим тапата как лети

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Тихо, че и други ше чуят. После се питат откъде бил придошъл наплива?
                ...на артишки?
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• в краткия си стаж на бфб съм виждал няколко пъти как като свърши продавача хвръква тапата при Химимпорт. Вчера не видях такова движение нагоре, май тоя има още тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                    Хартишки ... ама не знаам какви интересни времена ще настанат
                    Тихо, че и други ше чуят. После се питат откъде бил придошъл наплива?

Коментар

• Хартишки ... ама не знаам какви интересни времена ще настанат

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

Натоварен е с нещо ценно ........
                        Да, да, хартишки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Нещо все още гази твърде дълбоко. Натоварен е с големи очаквания.
                          Натоварен е с нещо ценно ........

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n3205091[/ATTACH]
                            Нещо все още гази твърде дълбоко. Натоварен е с големи очаквания.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

да тъй като ОСА e на: 27.06.2017 и 14 дена след него е последната дата за дивидент.
                              Благодаря ти!

P.S И това ли ще изтриеш!?

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                                Според мен сега е момента някой да дръпне спусъка с едно две по-големи обирания и ще видим спекулантите как ще я добутат до 2лв
                                Послушаха те!

Коментар

Working...
                                X