Първоначално изпратено от Бик в атака
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНякакво събуждане има. Най-малкото цената подпира добрия отчет на дъщерята. Купих.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Така е, поне аз това правя. Днес ми писна и продадох и изобщо не съжалявам. Ще наблюдавам и чакам или нисък вход или летящ старт. В друга позиция вече направих 4% за половин ден. Тук просто ми писна.Last edited by Бик в атака; 03.08.2017, 11:59.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКолко ?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ха ха ха, мда - всичките ми писаници тук ги кътват админите и му ги пращат на лични сигурно. Питам те защото доста уверено твърдиш че ще разпределят 70% или аз не те разбрах?
п.п Подкрепям те
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Питай г-н Керезов, знам че имате добра комуникация. Питам те защото доста уверено твърдиш че ще разпределят 70% или аз не те разбрах?
Коментар
-
няКОЙ декларирал ли е какъв % ще се разпределя за напред?The strongest stand last.
Коментар
-
няКОЙ декларирал ли е какъв % ще се разпределя за напред?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеЗа една година цената е от скочила 1,20лв на 1,70лв + дивидент ... по груби сметки: Печалба 31 219 000лв за първите 6 месеца, 70% от печалбата за дивидент = 21мил., общ брой акции 239 646 267 = 0,09лв брутен дивидент ... при цена от 1,71лв - 5% + капиталова печалба ...
Коментар
-
За една година цената е от скочила 1,20лв на 1,70лв + дивидент ... по груби сметки: Печалба 31 219 000лв за първите 6 месеца, 70% от печалбата за дивидент = 21 мил., общ брой акции 239 646 267 = 0,09лв брутен дивидент ... при цена от 1,71лв - 5% + капиталова печалба ...Last edited by Innocent; 02.08.2017, 16:40.
Коментар
-
надолу?The strongest stand last.
Коментар
Коментар