If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Привет на всички. Разбрах, че г-н Керезов е намекнал, че от Химимпорт смятат да раздават половината от печалбата си под формата на дивидент. Потърсих във форума поста му, но не успях да го намеря (стигнах до януари 2016-та). Въпросът ми е дали си струва да се разчита на дивидент от тази акция или не.
Лично аз не се притеснявам за дивидента тук. Колко години без никакъв проблем си получавахме привилегирования, сега два пъти подред и обикновеният върви... Не виждам защо някой може да се съмнява, че ще го има и за в бъдеще!
Привет на всички. Разбрах, че г-н Керезов е намекнал, че от Химимпорт смятат да раздават половината от печалбата си под формата на дивидент. Потърсих във форума поста му, но не успях да го намеря (стигнах до януари 2016-та). Въпросът ми е дали си струва да се разчита на дивидент от тази акция или не.
Правилният въпрос е дали си струва да се разчита на непотвърдени намеци, когато става дума за каквото и да било около Химимпорт.
Хвала, хвала на Химимпорт! Най-прозрачната компания на нашата борса!
Визираш Мадрид? А чете ли за wizz-a - тяхното как ще го наречеш?
Тези летни неразбории може да доведат някои по-хилави компании до фалит. Но прецаканите пътници са истински прецаканите- Компаниите трябва да имат резерви, а не да летят на ръба.
Коментар