If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
този геквач и гелабар се точи 10г кумпел, а като те гледам или си новак или си старо куче с нов ник. не питай старило, а питай патило.
като си толкова отворен, 'що не правиш коле на паркета ами се буташ в тази селска бутафорна борсичка!?
Бурше , кефиш ме, ама много! Не съм с нов ник и не съм новак. Минал съм 2007 мисля доста добре, а преди нея имам още доста годинки. Кое му беше лошото като се купуваше Хим на 60ст., а после до 2,40 стигна акцията. Къде виждаш пропуснати възможности...? Близо 4 пъти печалба. После имаше спад, но на борсата не всичко е мед и рози и се търси отиграване на позицията. Това се казва възможности и едни ги виждат други не. Сега аз пак виждам възможност в тази акция. Много време мина и тя изостана сериозно. Хима обаче се променя в положителна насока и е много вероятно да има пак такова движение нагоре в пъти. Разликата от преди каква е, ами сега има много повече апетит за риск и много повече спящи пари, които чакат въможност за да не се обезценят.
Малко ли аргументи има...? Показатели, дивиденти, цена, засилваща се инфлация или т.н. дие татзахен шпрехен ласен
този геквач и гелабар се точи 10г кумпел, а като те гледам или си новак или си старо куче с нов ник. не питай старило, а питай патило.
като си толкова отворен, 'що не правиш коле на паркета ами се буташ в тази селска бутафорна борсичка!?
Скоро може да стане и : дер предигер предигт нур айн мал. Или камбаната не бие по два пъти за глухите и не разбралите, когато цената стане по адекватна на пазара, а това е доста по високо от тези нива.
Май крушата е обрулена... или просто всички разбраха, че това беше ОГРОМЕН коледен подарък. На печелившите честито. Софарма също беше интересна, но хима има по - голям потенциал за растеж и е много по-вероятно той да е в пъти. Възползвах се и от двете компании.
аргументи?? или вътрешно чуство, т.н. аус дем баух хераус!??
Коментар