Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТук един колега ми каза да купувам като стигне 7 леваКажете какво да правя - вместо да гони 7 лева, продължава да спада....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Привет,Козлик.Честит ти празник,Св.Никола.Нека те закриля,и тебе,и козичките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Еее, стига бе. Не съм наглец и авантаджия. Такива неща изобщо не са ми присъщи.. Нищо повече от добри намерения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Няма как да бачка денонощно в САЩ,като денонощно е във форума. А инък при него е тежък случай, имал толкова хим, че ако продаде ще срути позицята..Ненормална работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеи отново обичайното качване в края на сесията
немога да разбера тези обратни на логиката действия на някои "инвестори" на борсата ни!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Излиза, че който се джавка с тебе печели почивка на Карибите. И аз да започвам тогава?.Малките паленца най-много джавкат
Коментар
-
Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнениеМисля, че тук положението е вече трагично ... Почти никаква ликвидност, и ако случайно се появи оферта в гап-а веднага се сипва ... Ожас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Привет,Козлик.Честит ти празник,Св.Никола.Нека те закриля,и тебе,и козичките...
Не съм чул днес да е празник на картоиграчите, а и Кольо не се именувам. Но мерси, все пак.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТук един колега ми каза да купувам като стигне 7 леваКажете какво да правя - вместо да гони 7 лева, продължава да спада....
Коментар
Коментар