IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение

......Помня и 17 лева тук.
    Ихааа

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

А може би точно това цели мажо,но откъде му дойде "музата" е въпроса.....?
      Аз си мисля, че пакетите на чужденци се изкупиха на ниска цена и сега нагоре. Звездите ми го говорят. Очаквах да се случи един ден това. Помня и 17 лева тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнение
        Както е тръгнало с по 10 стотинки на сесия да скача за една седмица може и 3те лева да ги направи ...
        А може би точно това цели мажо,но откъде му дойде "музата" е въпроса.....?

Коментар

• Както е тръгнало с по 10 стотинки на сесия да скача за една седмица може и 3те лева да ги направи ...

Коментар

• определено радва ......
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

За кое да ти обеснявам ? Че имаш 100 акции на Хима и си голямата работа .Никога не съм крил че не я харесвам тази артия.Защо аз си знам
              Както казах, голем си. Най-точния индикатор за поскъпване на Хима.
              колкото толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                Аз пак да си попитам.Абе къде са Вожда и Монти да ми обесняват какви са разбирачи?
                За кое да ти обеснявам ? Че имаш 100 акции на Хима и си голямата работа .Никога не съм крил че не я харесвам тази артия.Защо аз си знам

Коментар

• Ухаааа, тая гума добре ще трябва да е подплатена.
                  Та утре какъв е курса на артията?
                  На закриващия в първия момент 20 к + лъснаха на 2.17.

Коментар

• Кво правите бре?
                    Бях готов да продам на 2 - 2.05, сега се чудя що не купих там.
                    Дааа до оня ден си мислих, що имам толкоз много от тоя шит , сега ми се струват малко.

Коментар

• Още е много далеч от реалната стойност.
                      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Красиво се получава тук!
                        Теорията за натегнатата пружина в пълно действие

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                          Аз пак да си попитам.Абе къде са Вожда и Монти да ми обесняват какви са разбирачи?
                          Аааааа, Монти не го закачай. Той чака на Табаците дивидентите

Коментар

• Аз пак да си попитам.Абе къде са Вожда и Монти да ми обесняват какви са разбирачи?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Еееее много брутално става тук.

п.п. имам 100бр
                              А чакай малко, сега е логично, брутално по - нагоре по баиря.

Не е препоръка, притежавам десетки левове, но неа си купим бентле. За един сингъл малц обаче съм си заслужил

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ферко, ти нямаш пукната акция, бе момче.
                                Ще си навехнеш нещо от напъване.
                                сигурен?

Коментар

Working...
                                X