Първоначално изпратено от Brazilia231
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеНяма да е лошо и банката да дръпне малко .......
Направо ще ги стигне ама от раз...Но, няма да е преди Хим да завърши втората атака и да почне да цикли ... както вече предположих - около 2.6-2.7
п.с. понякога имам чувство, че мажо разиграва малките като новобранци
Не се шашкайте бре ...
ελεύθεροι είστε
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Защо се вълнувате от дребни флуктуации? Мисля, че всички фенове на позицията, са с ясната цел за минимум тройка с гарнитура. При това очакванията са това да стане сравнително бързо.
П.С. И колкото по-бързо го осъзнаят това онези, дето държат във фармата, и разкешат, а да влязат тук и да не пропуснат ползи, толкова по-добре за всички. После може пак да хванат тамошната мотриска, даже е вероятно и да я хванат от предишната гара. Не е препоръкъ, имам си за зор заман, ще продам след 3, все още не съм решил точно на колко след 3, ако няма някой голям издън, за което никога няма как да си сигуренNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение26.01.2018 3632
29.01.2018 3630
Акционерите продължават да намаляват....
сега положението ми се струва същото ............ меците се надяват на лош отчет като същевременно продават на цена която се явява историческа силна съпротива, но забравят, че силната съпротива в един момент става силна историческа подкрепа
не е препоръка за каквото и да било ......... имам акции на ХИМfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДа излезе отчета и да видим покупките имат ли общо с него.
помисли каква дейност извършва шапката на холдинга, а после погледни колко дружества консолидира ХИМ-аfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Най-добре би било да отворим с ГАП, та да не го мислите повече това ниво
пък и как да се отвори с гап когато вдясно ордерите на меците са наредени
това не е форекс все пакfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар