Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
киселко ли ти е?
напълно те разбирам ............... продаде преди година на 1,46 а сега подсмърчаш на 2,46
нищо, де ............ на 3,46 пак ще купиш
ГОуЕМ си - ВЕУЛИКАН ! -дърдорко с кого ме бъркаш, не съм от най бързите, но ще трябва да те изтраем- стоял си вързан свит в зона "малка бира" с години, така че дишай и разкършвай дор не са те опаковали пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПоуки, нема се подвеждам по твойта схема...... ... чукай си мецаните ..... и си пази пакета.............. в последно време влизаш в темата с роля на мецана и затова се получава така в удебеленото горе...
Last edited by polki; 01.02.2018, 22:32.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНе че не е било, ама дребната публика се поизучи, та и са гледали "клиповете" кога в края на "ешалона" - останали единици бойци стрелят и по сигнални ракети, а след тях - тъма и пустош.
Ха дано Ви се върже меракот, и телетата да въркат!
напълно те разбирам ............... продаде преди година на 1,46 а сега подсмърчаш на 2,46
нищо, де ............ на 3,46 пак ще купишfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2Поуки, не ме интересува но момчето ми завира пред очите какво има
Last edited by X_Y; 01.02.2018, 21:43.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
С такъв тренд няма как да не сме оптимистиТук дълго време пазара свикна с ниски цени та дойде време за една по нормална оценка въпреки че и в момента оценката си е ниска спрямо пазара. На първо време 3 лв да стигнем ще е добре и при силни резултати атака нагоре.
Не че не е било, ама дребната публика се поизучи, та и са гледали "клиповете" кога в края на "ешалона" - останали единици бойци стрелят и по сигнални ракети, а след тях - тъма и пустош.
Ха дано Ви се върже меракот, и телетата да въркат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеЕй, много се надъхвате, кога некой шийт върви нагоре.
Аз пък малко по песимистично да кажа: кой знае кви покупки над 2,50 не мисля, че ще има до консолидирания.
Нямам препоръки, имам по-вече от колко ми требват.
Искрено се надявам да ме опровергайте.Тук дълго време пазара свикна с ниски цени та дойде време за една по нормална оценка въпреки че и в момента оценката си е ниска спрямо пазара. На първо време 3 лв да стигнем ще е добре и при силни резултати атака нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Даже си мисля че поне 2/3 не са твои а на твои авери
питай си го на лични като те интересува кой какво има...
п.п. за тебе знаем, че нямаш тук и играеш ролята на кибикfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
Толко брат, с 50000 бр.
Ако имах 1 мил/бр , по- вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
Толко брат, с 50000 бр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Samo Dim I Pushek ..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеЕй, много се надъхвате, кога некой шийт върви нагоре.
Аз пък малко по песимистично да кажа: кой знае кви покупки над 2,50 не мисля, че ще има до консолидирания.
Нямам препоръки, имам по-вече от колко ми требват.
Искрено се надявам да ме опровергайте.
Коментар
-
Още преди две години, когато хима беше 1.1 и привилигированите 1.40+, преди конвертирането , логично беше да вземеш привилигированите.При конвертацията беше логично, че обикновените ще скочат,обявиха дивидент.Просто 90 % от привилигированите бяха на групата и нямаше логика да загубят толкова проценти. Така и стана ,обикновените за две седмици се върнаха на 1.40.Отделно че групата прибра не малки пакети в този диапазон.Лично мое мнение,може и някой друг да е прибрал големите пакети на чужденците,кой да знае...Сега явно има нещо замислено тук, което ще се обяви, когато цялата еуфория е към своя край.Last edited by Solid149; 01.02.2018, 20:53.
Коментар
Коментар