та днес 2.55 или 2.42 при затваряне?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Рано е още за радост - с 2,49 мога да сваля цената с 1%, което е смешно за компания като Флагмана - ликвидността поизчезна и за пръв път от доста време насам се бразува дупка между купува и продава от 1%, а това не е характерно тук. Гледаме мачаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Дано, дано...че след изцяло обновения ви поднадзорен сайт тук - мани мани....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеОчаквайте скоро, наистина скоро изцяло обновения сайт на "Химимпорт" АД. В момента текат последни редакции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
ДВИ търсят от над 10 години, така че може да почакаш. Всъшност, имат си, поне в сайта на БФБ на ингилизки така пише - Nyama Posochen - не го разбрах какъв пол е (може би чакаме Истанбулската конвенция да ни покаже пътя), но вероятно е чужденец с доста опит в браншаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗа мен извода е, че някой сбира пакет от пазара, а мажо или някой от другите не е склонен да продава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Тая година сайт, а до година - две и ДВИNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Малко, но от сърце....
Кво повече искате от Дружеството, хич не знам....
Ръст 40 %, супер оборот, дивидент ( колкото, толкова) ,, даже и включване от мистър Керезов....
Аз доволен !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
)))
това ли е за тази година?
Кво повече искате от Дружеството, хич не знам....
Ръст 40 %, супер оборот, дивидент ( колкото, толкова) ,, даже и включване от мистър Керезов....
Аз доволен !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнение31.12.2017 Инвест Кепитъл АД 174 847 247 72,96%
24.01.2018 Инвест Кепитъл АД 174 847 247 72,96%
Но не е нещо ново - тъй като Централния депозитар всеки ден публикува фри флота ,а както знаем единствения акционер с над 5 % тук е Инвест Кепитъл АД.
Ако може нещо повече за развитието на дъщерните дружества и ще има ли обновена презентация на Химимпорт в новия сайт ?
Поздрави !
- 1 like
Коментар
Коментар