If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Випома ти го вмъкна в темата не аз. Иначе ме кефиш и то много, ама наистина много. Само как извърташ нещата уж в твоя полза и ако не беше писано черно на бяло в темата можеше и да заблудиш някой.
Хиперион, виж последните 5-10 годишни отчети за да ти се изясни по-добре тенденцията и какво да очакваме по-вероятно. BSE беше ги постнал някъде... ако си следил ще си спомниш. Випом не го гледай изобщо, той е тотал неликвиден папир, не е за хим-папир-любителите, като "последна дупка на кавала" е както има една приказка
Мисля,че е още рано да се коментира консолидирания. Но ясно се вижда РЪСТ в печалбата и при ЦКБ и при ХИМ.
Ясно се вижда и огромно желание за промяна с раздавания дивидент.
Сметни колко би бил дивидента ако малко над 70% отиваха само за обикновени акции миналата година и сметни, колко е към момента за 9м на 2017
Няма да се учудя, ако продавачът следобед е бил ETFът. Гледам, той е бил купувачът на пакетчето от Еврохолд от миналата седмица, с което кешът му се е свил до малко над 2%, а ХИМът и ЦЦБ са им с по-голямо тегло и чат-пат пускат по някоя бройка.
Само че КУПУВАЧът беше един а продавачите няколко.. Това за сделките на ниво 2,34 говоря.
И още нещо интересно.. купувач от друга "партия" пък искаше да купува веднага след това на 2,38 с бид за 5Т
Гелеми финтове и надлъгване пада
Няма да се учудя, ако продавачът следобед е бил ETFът. Гледам, той е бил купувачът на пакетчето от Еврохолд от миналата седмица, с което кешът му се е свил до малко над 2%, а ХИМът и ЦЦБ са им с по-голямо тегло и чат-пат пускат по някоя бройка.
Някой решил да си осребри печалбата на бройките дето има / и аз така направих днес, но 400те не са мои/
Този големия дето купуваше на пазар последния месец и половина мисля, че си е направил сметката и знае какво прави и защо наля един камион пари тука. Има нещо, което ние не знаем и е рано да го разберем.
Предполагам, че на големия няма да му бръкнат в джоба, ако цената слезе, но докъде само Господ знае.
В края на сесията се появи поне така ми се струва на мен. Ще видим утре как ще е.
Надявам се да си купя обратно бройките надолу, ако ли не ще бягам по байря
ПС: Акционерите станали 3598
На мен ми мяза на умора на материала от пърпоренето на Пълен ход. Некоя ламарина сдала багажа, та гълта вода. И айсберги се появиха от другите борси.
Какво става с Флагмана - появява се някой и с 400 акции го сваля с 3 стотинки - уау, а се качваше толкова с хилядократно по-голям обем. Има нещо много сбъркано тук и идея си нямам какво е. Появи се и г-н Керезов, каза нещо като нищо но от сърце, качихме малко и оттогава сме 20 стинки надолу - още по-интересното е, че сме надолу почти без обеми и по-веселото - без дори да има сериозен купувач, който да е сложил някакъв пакет и да натиска цената.
За мен нещата са много объркани и неясни, като единствено се надявам, че в мътна вода се ловят най-големите риби или най-големия к.., така де капиталов дивидент Засега съм като биткойн маниак - HODL И това е, но все пак чакаме някакво разясняване, поне някакъв сайт, дето го обещаха преди све седмици като "наистина скоро"...
Някой решил да си осребри печалбата на бройките дето има / и аз така направих днес, но 400те не са мои/
Този големия дето купуваше на пазар последния месец и половина мисля, че си е направил сметката и знае какво прави и защо наля един камион пари тука. Има нещо, което ние не знаем и е рано да го разберем.
Предполагам, че на големия няма да му бръкнат в джоба, ако цената слезе, но докъде само Господ знае.
В края на сесията се появи поне така ми се струва на мен. Ще видим утре как ще е.
Надявам се да си купя обратно бройките надолу, ако ли не ще бягам по байря
Хиперион, виж последните 5-10 годишни отчети за да ти се изясни по-добре тенденцията и какво да очакваме по-вероятно. BSE беше ги постнал някъде... ако си следил ще си спомниш. Випом не го гледай изобщо, той е тотал неликвиден папир, не е за хим-папир-любителите, като "последна дупка на кавала" е както има една приказка
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар