Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
В грешка си! Провери какво писахме по-надолу с колегите когато някой купи 57Т преди няколко дни, а цената беше наведена до 2,34 и какво излезе на Т+2 от БФБ като промяна във ФФ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
Интересно ми е защо някой според тебе надува цената?
Компанията е подценена и просто цената си идва на мястото - това е основната причина да расте. Затова расте. И затова ще расте.Винаги ще има първи, който да се престраши и да купува докато другите спят.
Тук ключов момент е увеличаването на печалбата на консолидирана база. Вярвам, че и дивидентната политика спомага за връщане на доверието на инвеститорите.
Хима не е по - зле от друга компания в Софикс.
Ако очакванията ми за отчета се потвърдят, то цена от 3+ ще е ниска.
И не мога да в разбера бе хора, хем имате хем говорите против акцията и хем не искате да расте. Изобщо знаете ли какво искате?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Защо да съм без мнение.При това имам акции,но очакванията ми са повече от скромни.Всички участници,независимо за какви се самоопределят,действат по един и същи начин,чакат някой да надуе цената.Условно го наричат "Големият".Хайде де,и кой е той?Хубаво,че го има оня с трите козички,че да внася малко оптимизъм.Но като пръч,на него му е позволено...С други думи,твърдо сме на 3 - .
.... най-късно средата на Април ще гледаме към 3 те лева .
Дрън,дрън...Ще си останеш с чакането.Е,не си сам,тук са цяла тълпа от недорасли пророчета...
Хубаво е човек да знае какво приказва / пише.
Не си съгласен с 3лв на колегата, но после даваш пак такава прогноза
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо да съм без мнение.При това имам акции,но очакванията ми са повече от скромни.Всички участници,независимо за какви се самоопределят,действат по един и същи начин,чакат някой да надуе цената.Условно го наричат "Големият".Хайде де,и кой е той?Хубаво,че го има оня с трите козички,че да внася малко оптимизъм.Но като пръч,на него му е позволено...С други думи,твърдо сме на 3 - .
Компанията е подценена и просто цената си идва на мястото - това е основната причина да расте. Затова расте. И затова ще расте.Винаги ще има първи, който да се престраши и да купува докато другите спят.
Тук ключов момент е увеличаването на печалбата на консолидирана база. Вярвам, че и дивидентната политика спомага за връщане на доверието на инвеститорите.
Хима не е по - зле от друга компания в Софикс.
Ако очакванията ми за отчета се потвърдят, то цена от 3+ ще е ниска.
И не мога да в разбера бе хора, хем имате хем говорите против акцията и хем не искате да расте. Изобщо знаете ли какво искате?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Защо трябва да е "Големият".Ако достатъчно хора повярват в Хима,ще се получи и без него.Да не говорим колко кеш има в различни фондове,колко други ликвидни позиции направиха сериозен ръст-продаваш там,влизаш тук...
- 1 like
Коментар
-
Та затова само ще замоля да не се принизява дискусията - кажи ако искаш и шАйсе стинки, че ще е акцията, но се обоснови - не ме кефи, кофти мажо, гадини са, прецакаха Варна и т.н. Успех на купуващите/продаващитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 6 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе, че имам акции тук , но се интересувам .. особено като се появи някой експерт ..
Колко според теб ще бъде цената след месец, след три , след година ???
Ако нямаш мнение ...всичко останало е дрън-дрън ...
Коментар
-
Дрън,дрън...Ще си останеш с чакането.Е,не си сам,тук са цяла тълпа от недорасли пророчета...
Колко според теб ще бъде цената след месец, след три , след година ???
Ако нямаш мнение ...всичко останало е дрън-дрън ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ако ти играеш сигурни залози си или БХ или ДП, явно затова си известен като, Генерале.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение.... най-късно средата на Април ще гледаме към 3 те лева .
Коментар
-
Така е, нищо не знаем, затова се опитваме с ценови нива , обеми, промяна на ФФ и др. да получим косвена информация, дет да отиграем.
Аз преди месец писах , че очаквам подобни обеми минимум за да добавя.
Но няма да добавям щот се набих в БРЕФа за добро или зло.
ПП. Хммм, освен да се разкарам от там с мижава печалба, ако задържи.
Не е препоръка и за двете, имам.
Коментар
-
Моля, не се самонадъхвайте, никой от нас не знае абсолютно нищо, всички си фантазираме на воля и чакаме Батко с голямата базука. Все пак по-добре да си фантазираме на растящ пазар, отколкото на падащ
Имам и си чакам тройката с гарнитура, замислям се за още, но не съм убеден и чакамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Дааа, кога на 22 януари, с Полки коментирахме очаквани обеми акции за преминаване на тия нива, някой каза ,че няма още 2мил. бр.
Ето, че са минали и заминали от тогава до сега, но на малко по-висока средна от моите очаквания.
За мен следващия месец, най-късно средата на Април ще гледаме към 3 те лева .
- 1 like
Коментар
Коментар